Flair Pro 2 - Bela

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ESPRESSO NA NAČIN KOT GA KUHAJO PROFESIONALCIFlair PRO 2 je zasnovan tako, da nudi najboljšo izkušnjo ročnega kuhanja espressa. S cilindrom večje prostornin... Preberi cel opis
386,00 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Izdelek na voljo Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:34.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Nanni.si ponudbi
Ponudba trgovine Nanni.si za izdelek Flair Pro 2 - Bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Tip kavnega aparata
Vrsta kavnega aparata
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CDD7E0
Prijavi napako
ESPRESSO NA NAČIN KOT GA KUHAJO PROFESIONALCIFlair PRO 2 je zasnovan tako, da nudi najboljšo izkušnjo ročnega kuhanja espressa. S cilindrom večje prostornine in večjim portafiltrom lahko z lahkoto nadzirate samo kuhanje kave in tako zagotovite, da je espresso pripravljen točno tako, kot želite. Portafilter iz nerjavečega jekla ter merilnik tlaka pa zagotavljata natančne ekstrakcije. PRO 2 ohranja vse zmogljivosti prvotnega PRO, ima štiri ključne nadgradnje, med drugim:-Izboljšan portafilter brez dna za boljšo dinamiko pretoka-Odstranljiv izliv iz nerjavečega jekla-Silikonski ročaj za boljšo ergonomijosilikonski zaščitni ovoj za lažje rokovanjeTe nadgradnje so standardne za vse PRO 2 in temeljijo na najboljših lastnostih prvotnega PRO v razredu, kot so integrirani merilnik tlaka za bolj natančno ekstrakcijo, večja prostornina glave omogoča več različnih nivojev kuhanja. V celoti izdelan iz nerjavečega jekla, že na pogled neuničljiv in močan. PRO 2 je še vedno opremljen z bakreno prevlečeno podlago za portafilter in je na voljo v mat črni barvi ali brušenem kromu. Pijte kavo kot PROFESIONALNI barista kar doma.
Flair Pro 2 - Bela
Flair Pro 2 - Bela
386,00 €
v Nanni.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka