Noge Nectar CROSS I 160/180/200

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Kovinske noge v obliki črke X, ki imajo po sredini leseno prečko. Na voljo so tri različne verzije nog. Noge so kompatibilne z vsemi oblikami miz iz tega programa, ... Preberi cel opis

144,86 € -18 %
118,74 €
-18 %144,86 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Noge Nectar CROSS I 160/180/200. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CD22AB
Prijavi napako

Kovinske noge v obliki črke X, ki imajo po sredini leseno prečko. Na voljo so tri različne verzije nog. Noge so kompatibilne z vsemi oblikami miz iz tega programa, vendar samo v določenih dimenzijah. Noge I so primerne za dimenzijo 160/180/200, noge II za dimenzijo 220 in noge III za dimenzijo 240.

Modern sistem jedilnih miz, ki vam omogoča, da si sami sestavite mizo po vašem okusu. Na voljo so različne plošče, v večih dimenzijah, ter različne oblike nog. Katere dele boste izbrali, se lahko odločite sami, glede na vaše potrebe in želje. Mizne plošče so narejene iz masivnega, oljenega, hrastovega lesa v rustik izvedbi. Podnožja pa so narejena iz kovine in prašno lakirana v črni barvi. Na voljo so štiri različne oblike miznih plošč. Plošča z ravnim robom (debelina 2+2 cm), z naravnim robom (debelina 2+2 cm), švicarski robom (debelina 2+2 cm) in švicarskim robom z zaobljenimi vogali (debeline 2,6 cm). Vse plošče imajo širinsko lepljenje (DL), razen plošče z ravnim robom, ki ima širinsko-dolžinski spoj (FJ). Na voljo pa je tudi šest različnih oblik nog (lambada, U, X, W, spyder in cross). Oglejte si celotno ponudbo programa in si prilagodite mizo po svojem okusu.

Noge Nectar CROSS I 160/180/200
Noge Nectar CROSS I 160/180/200
118,74 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka