Pet Head Ditch The Dirt šampon - 300 ml

Pet Head Ditch The Dirt šampon - 300 ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Umazanija in slabe vonjave nimajo možnosti: Pet Head Ditch The Dirt šampon ne čisti in neguje le dlako vašega psa, ampak ima tudi deodorantski učinek in oddaja prijeten v... Preberi cel opis
16,69 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
20,68 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Pet Head Ditch The Dirt šampon - 300 ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CA5B4D
Prijavi napako
Umazanija in slabe vonjave nimajo možnosti: Pet Head Ditch The Dirt šampon ne čisti in neguje le dlako vašega psa, ampak ima tudi deodorantski učinek in oddaja prijeten vonj po pomaranči. Pet Head Ditch The Dirt šampon med drugim vsebuje bogato oranžno olje, ki neguje kožo in dlako ter oddaja čudovit sadni vonj. Dodan je izvleček rožmarina za nevtralizacijo vonjav in aloe vera kot vir vlage. Šampon vsebuje tudi aktivno oglje, ki prispeva k zanesljivemu odstranjevanju umazanije. Gre za pH-uravnotežen izdelek za čiščenje, ki se dobro prenaša, saj je primeren že za mladičke od 8. tedna dalje. Pasji šampon prejmete v smešni steklenički s pokrovom v obliki kosti. Embalažo je mogoče popolnoma reciklirati - pravi bonus za okoljsko ozaveščene. Pet Head Ditch The Dirt šampon v pregledu: Šampon z vonjem pomaranče za pse Deodorantski učinek: nevtralizira vonjave in nežno neguje vašega psa S čistilnim aktivnim ogljem: veže umazanijo in jo zanesljivo odstrani Trajnostna nega: zahvaljujoč oranžnemu olju, ki oddaj sadni vonj Izvleček rožmarina: nevtralizira vonjave, pomirja razdraženo in suho kožo Aloe Vera: vir vlage, podpira čiščenje Naraven in čist: brez parabenov, sulfatov in barvil Rastlinske beljakovine: krepijo dlako od znotraj Ekskluziven Pet Head-vonj: osvežujoča pomaranča Veganski, brez glutena in oreščkov, pH-uravnotežen Brez poskusov na živalih Tudi za pasje otroke: primeren za mladičke od 8. tedna dalje Okolju prijazna embalaža: 100% reciklirna Izdelan v ZDA Vsebina: 300 ml Priporočilo za uporabo: Dlako vašega psa navlažite in nežno vmasirajte šampon. Nato ga temeljito sperite in dlako osušite z brisačo ali sušilcem.
Pet Head Ditch The Dirt šampon - 300 ml
Pet Head Ditch The Dirt šampon - 300 ml
16,69 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka