Trixie keramična posoda z nogo - 150 ml, O 13 cm

Trixie keramična posoda z nogo - 150 ml, O 13 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
V keramični posodi Trixie lahko vsak dan servirate vaši mački obroke na posebno eleganten način. Posoda za hrano s svojo okroglo nogo omogoča višjo pozicijo hranjenja in ... Preberi cel opis
6,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
10,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Trixie keramična posoda z nogo - 150 ml, O 13 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CA57CA
Prijavi napako
V keramični posodi Trixie lahko vsak dan servirate vaši mački obroke na posebno eleganten način. Posoda za hrano s svojo okroglo nogo omogoča višjo pozicijo hranjenja in je poleg tega tudi ergonomsko nagnjena, kar lahko optimira držo mačke pri sprejemanju hrane. Posoda za mačke je izdelana iz keramike in se odlikuje s higieničnimi lastnostmi in lastnostmi, enostavnimi za nego. Trixie keramična posoda z nogo na kratko: Elegantna posoda za hrano za mačke Okrogla stoječa noga: poskrbi za stabilen rob Ergonomsko nagnjena oblika: sprošča hrbtenico in držo pri hranjenju Visoka lastna teža: ne zdrsi tako hitro pri hranjenju Ljubek dizajn: spredaj z vzorcem tačke Higienična: zaokrožena oblika, gladka in brez por, hrana se ne lepi na robove, enostavna za čiščenje Material: keramika Mere: Premer: O 13 cm Višina (spredaj / zadaj): 5,5 / 9,5 cm Volumen: 150 ml Barva: bela
Trixie keramična posoda z nogo - 150 ml, O 13 cm
Trixie keramična posoda z nogo - 150 ml, O 13 cm
6,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka