Lukullus Veggie (hladno stisnjena) - 10 kg

Lukullus Veggie (hladno stisnjena) - 10 kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lukullus fina premium-suha hrana v brezmesni različici Veggie s korenjem, rdečo peso in cikorijo ponuja vašemu sladkosnedemu psu izvrstno recepturo. Izbrane naravne sesta... Preberi cel opis
45,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Lukullus Veggie (hladno stisnjena) - 10 kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BA94F0
Prijavi napako
Lukullus fina premium-suha hrana v brezmesni različici Veggie s korenjem, rdečo peso in cikorijo ponuja vašemu sladkosnedemu psu izvrstno recepturo. Izbrane naravne sestavine so nežno hladno stisnjene. Tako se ohranja naravni okus in dragocene hranilne snovi skoraj v celoti. Kajti narava dobavlja vse, kar vaš pes potrebuje. Preizkušena receptura Lukullus Veggie je sedaj na voljo tudi v atraktivni 1,5 kg vreči. Enaka receptura, nova preobleka! Ljubeče sestavljene recepture od Lukullus suhe hrane iz vegetarijanskih in hkrati veganskih sestavin dobavljajo vašemu psu vse življenjsko pomembne hranilne snovi: Korenje podpira zdravje oči Rdeča pesa podpira metabolizem in funkcijo jeter Skrbno izbrana cikorija dovaja porcijo balastnih snovi Dragoceni volčji bob vsebuje visokokakovostne beljakovine Kombinacija iz zelenjave (49 %) s sadjem (5 %) kot so hruške, jabolka in borovnice oskrbuje vašega psa optimalno z esencialnimi vitamini in minerali Zaokrožena z visokokakovostnimi oreščki, olja iz oljne repice in pšeničnih kalčkov (5 %) podpira Lukullus sijočo dlako in zdravo kožo. Lukullus Veggie je optimalno prilagojena potrebam vašega psa: Vegetarijanska veganska naravna hrana Visokokakovostni vir beljakovin: izbrani volčji bob v kvaliteti živil Tudi za prehransko občutljive pse zaradi odpovedi živalskim beljakovinam Brez glutena: hranjenje tudi pri intolerancah Idealna dopolnitev BARF ali Lukullus suhi hrani: vitaminsko bogati dodatek V skladu z naravo: naravna receptura s skrbno izbranimi sestavinami za vašega sladkosnedega psa Izviren okus in naravna vsebnost hranil zaradi nežnega postopka hladnega stiskanja Čisto naravno konzervirana, brez gensko spremenjenih organizmov, brez glutena Visokokakovostna popolna hrana za odrasle pse vseh pasem in velikosti Podpira čiščenje zob z izbrano obliko briketov Z veliko ljubezni pripravljena v Nemčiji Hladno stiskanje - kaj je to? Drugače kot običajni postopek priprave se pri hladnem stiskanju odpovedujejo višjim temperaturam in močnemu pritisku. Dragocene sestavine ostajajo zato v veliki meri ohranjene in jih lahko vaš pes optimalno porabi. Lukullus zaupa v moč narave. Dobro vzgojenemu psu bo naklonjen tudi moder človek. (J. W. von Goethe) Prosimo, hranite na hladnem in suhem. Ne polnite v zatesnjene posode. Ker naše izdelke pripravljamo čimbolj naravno, se odpovedujemo dodatku kemičnih dodatkov, kot so konzervansi, barvila in atraktanti. Zato dosegajo vse naše hladno stisnjene vrste hrane rok trajanja le 8 mesecev.
Lukullus Veggie (hladno stisnjena) - 10 kg
Lukullus Veggie (hladno stisnjena) - 10 kg
45,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka