Kurkuma za pse in mačke Dorwest- tablete

Kurkuma za pse in mačke Dorwest- tablete

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Posebej oblikovane tablete so narejene iz čistega in močnega ekstrakta iz cele korenine kurkume. Z dodatkom Bioperine® (ekstrakt črnega popra) dosežemo povečanje absor... Preberi cel opis

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tetraktis.si ponudbi
Ponudba trgovine Tetraktis.si za izdelek Kurkuma za pse in mačke Dorwest- tablete. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01AC6596
Prijavi napako

Posebej oblikovane tablete so narejene iz čistega in močnega ekstrakta iz cele korenine kurkume. Z dodatkom Bioperine® (ekstrakt črnega popra) dosežemo povečanje absorpcije.

Tablete podpirajo protivnetne procese vašega ljubljenčka. To je lahko še posebej koristno za ljubljenčke s problematičnimi sklepi.

Kurkuma za pse in mačke Dorwest

Kurkuma za pse in mačke od Dorwest-a vsebuje kakovostni ekstrakt kurkume, ki vsebuje 95% kurkumina, z dodatkom piperina (ekstrakt črnega popra) za večjo absorpcijo.

Kurkuma je najnovejša čudežna rastlina iz južne Indije in je v isti družini zelišč kot ingver.

Terapevtski učinki kurkume so v veliki meri pripisani spojinam, ki jih vsebuje, imenovanim kurkuminoidi. Obstajajo trije glavni kurkuminoidi, najpogostejši in najbolj znan pa je kurkumin, ki predstavlja 80% vseh kurkuminoidov v kurkumi. Vendar kurkuminoidi predstavljajo le 2-6% vsebnosti korenine, celotna korenina pa zagotavlja aktivnosti, ki so boljše od kurkumina samega.

Z jemanjem izdelka kurkume za pse in mačke, ki je narejen iz celega korena, dobite tudi številne druge koristi od vseh drugih spojin, ki sestavljajo kurkumo, in ne samo kurkuminoidov.

Kurkuma za pse in mačke s poprom za boljšo absorbcijo

Sama biološka uporabnost kurkumina je nizka. Torej kako povečamo delež kurkumina, ki se lahko absorbira in vstopi v krvni obtok po zaužitju? Zato da lahko dosežemo aktivne učinke kurkumina na telo je potrebno dodajanje črnega popra. Oz. z dodajanjem spojine, ki jo naravno najdemo v črnem popru, imenovane piperin (Bioperine®), se poveča biološka uporabnost kurkumina.

Dejansko je ena študija pokazala, da lahko jemanje piperina skupaj s kurkuminom poveča njegovo biološko uporabnost za 2000%!

Standardizirana, sledljiva in trajnostna kurkuma za pse in mačke

Zaradi vse večje priljubljenosti kurkume se na žalost pojavljajo tudi tisti, ki želijo s prodajo nizko kakovostnega pridelka zaslužiti “na hitro”. Ugotovljeno je bilo, da je nekatera kurkuma bila celo pomešana z drugimi sestavinami in umetno obarvana.

Kakovostna dopolnila prehrani iz kurkume oz. kurkumina za pse in mačke bodo vsebovali standardizirano količino kurkumina 95%. Dorwest tablete kurkume so bile narejene s tem v mislih in vsebujejo 95% kurkumina, pri čemer vsaka tableta vsebuje 175 mg ekstrakta cele korenine kurkume, kar ustreza 7175 mg suhe cele korenine.

Tablete Dorwest kurkume so v celoti sledljive ter večkrat testirane in preizkušene od vira do končnega izdelka, da se zagotovi čista in dosledna visoka kakovost

Uporabljani so samo trajnostni viri in s tem kurkuma, pridelana po tradicionalnih metodah malega kmetovanja v južni Indiji, saj je vpliv na okolje zelo pomemben.

Verjetno ste v skušnjavi uporabiti kurkumo, ki jo vidite na policah supermarketov, vendar mora imeti kurkuma, ki jo uporabljamo za pse in mačke, zdravilno kakovost. Namreč kulinarična kurkuma se proizvaja po okusu in ne po kakovosti kurkuminoidnih spojin.

Ali je kurkuma varna za dajanje?

Med zeliščarji velja, da je kurkuma zelo varno zelišče, vendar je pomembno, da se o njeni uporabi pogovorite s svojim veterinarjem. Posvet je priporočljiv še posebej, če svojemu psu ali mački dajete kakšno zdravilo ali je pred operacijo. Pomembno je omeniti, da ima kurkuma antikoagulantne lastnosti, kar bi lahko poslabšalo motnje strjevanja krvi.

Navodila za uporabo:

mali psi in mačke
srednji psi 10 – 25 kg 2 tableti
veliki psi> 25 kg 3 tablete.

Dodajte pri hrani, prvih nekaj dni uporabite manjši odmerek in postopoma povečajte na priporočeno količino. Priporočljivo je, da ga dajete najmanj en mesec.

Izdelke NE uporabljate v času brejosti in dojenja. Primerno nad 8 tednov starosti.

Posebna opozorila! Če jemljete zdravila, zlasti antikoagulante, se pred dajanjem vedno posvetujte s svojim veterinarjem.

Sestavine na tableto: ekstrakt kurkume 175 mg (kar ustreza 7175 mg suhih korenin), celuloza, triosnovni kalcijev fosfat, magnezijev stearat, celulozna obloga, ekstrakt črnega popra (Bioperine ®).

Analitske sestavine: beljakovine 0.49%, olja in maščobe 1.6%, surove vlaknine 22.2%, pepel 2.8%.

Pakiranje 100 ali 200 tablet.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hraniti na hladnem in suhem prostoru.

Kurkuma za pse in mačke Dorwest- tablete
Kurkuma za pse in mačke Dorwest- tablete
33,29 €
v Tetraktis.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka