Moška usnjena denarnica Excellanc 302201

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Modna moška denarnica blagovne znamke Excellanc 302201 je iz prijetnega in mehkega pravega usnja. Zraven vrhunskega dizajna v kombinacije črne in modre barve, denarnic... Preberi cel opis

18,90 €
1-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
21,80 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o AFORUM.shop ponudbi
Ponudba trgovine AFORUM.shop za izdelek Moška usnjena denarnica Excellanc 302201. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Denarnica za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01ABED6A
Prijavi napako

Modna moška denarnica blagovne znamke Excellanc 302201 je iz prijetnega in mehkega pravega usnja. Zraven vrhunskega dizajna v kombinacije črne in modre barve, denarnico odlikuje tudi njena kakovostna izdelava.


Stilsko privlačna denarnica ležečega formata ima dovolj prostora za bankovce, kovance, kartice in dokumente ali slike najdražjih.


S kar 2 predeloma za bankovce, 7 predeli za kartice, predalom za kovance in 2 predeloma za dokumente ali slike, je to denarnica, ki je izjemno praktična in vsestranska.



A ta moška denarnica skriva še več - na sredini ima tudi predal na zadrgo, v katerega lahko shraniš kakšne manjše stvari, ki jih ne želiš izgubiti.

Moška usnjena denarnica Excellanc 302201
Moška usnjena denarnica Excellanc 302201
18,90 €
v AFORUM.shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka