Vrč za vodo Smartline, 1,0 l

Vrč za vodo Smartline, 1,0 l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vrč za vodo Smartline znamke gefu je praktičen in čudovit hkrati, na jedilni mizi ali v konferenčni sobi. Vsak vrč je ročno pihan unikat, izdelan iz borosilikatnega stekl... Preberi cel opis
Cena z dostavo
27,95 €
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Vrč za vodo Smartline, 1,0 l. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A645DC
Prijavi napako
Vrč za vodo Smartline znamke gefu je praktičen in čudovit hkrati, na jedilni mizi ali v konferenčni sobi. Vsak vrč je ročno pihan unikat, izdelan iz borosilikatnega stekla in je primeren tako za hladne kot tople napitke. Zamašek s silikonskim tesnilom bo obdržal vsebino svežo, ohranil arome v napitku in preprečil dostop do napitka prahu in insektom. Zaradi vitke oblike lahko napolnjen vrč hranite v vratih hladilnika. Ločeno je na voljo hladilni etui. Vrč je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Prostornina: 1 liter. Velikost: premer 9,2 cm, višina 31,3 cm.
Vrč za vodo Smartline, 1,0 l
Vrč za vodo Smartline, 1,0 l
24,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka