KOMPLET INTOYOU BDSM Line Starter Set Pink

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Popoln suženjski komplet za tiste, ki začenjajo v tem vznemirljivem svetu, polnem užitkov in razuzdanosti. S tem 4-delnim kompletom lahko uresničite vse svoje fantazije, ... Preberi cel opis
17,99 € -20 %
14,39 €
-20 %17,99 €
z dostavo 18,09 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
18,09 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek KOMPLET INTOYOU BDSM Line Starter Set Pink. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A1948A
Prijavi napako
Popoln suženjski komplet za tiste, ki začenjajo v tem vznemirljivem svetu, polnem užitkov in razuzdanosti. S tem 4-delnim kompletom lahko uresničite vse svoje fantazije, od nagajivih do najbolj divjih. Komplet vključuje žgečkljivček, masko za oči, erotične lisice in dve kocki z navodili. Na voljo v nežni roza barvi! Svilena maska za oči bo popolnoma prekrila pogleda. Na zadnjem delu ima elastiko. Zatem, ko namestite masko lahko uporabite pernati žgečkljivec in z njim drsite po telesu. Mehke erotične lisice imajo kovinske zapence, ki jih lahko tudi staknete, Lisice imajo nastavljivo širino. Dve igrivi kocki z navodili bosta preizkušali vašo vzdržljivost in sta idealni za predigro ali seks - vroče bo!
KOMPLET INTOYOU BDSM Line Starter Set Pink
KOMPLET INTOYOU BDSM Line Starter Set Pink
14,39 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka