AL-KO motorna kosa BC 330 L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kosite neodvisno, kjer koli želite: AL-KO BC 330 L prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Brez kabla in časa za polnjenje akumulatorja opravlja m... Preberi cel opis
189,91 € -11 %
169,90 €
1-3 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
175,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o center-orodja.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Koš za travo
ne
Moč (W)
900 W
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX018C7107
Prijavi napako
Kosite neodvisno, kjer koli želite: AL-KO BC 330 L prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Brez kabla in časa za polnjenje akumulatorja opravlja motorna kosa s širino rezanja 41 cm (nitka) ali 25 cm (nož) svoje delo v srednje velikem vrtu, na travniku, na strmini in povsod tam, kamor ne morete s svojo kosilnico in kadar potrebujete res učinkovito napravo.

Da bo vaše delo varno in neutrudljivo, je motorna kosa opremljena z zaprtim ročajem (obročem). Avtomatika na dotik zagotavlja vedno optimalno dolžino nitke (razen pri delu z nožem). Nosilni pas omogoča tudi dolgotrajno košnjo. Robustna kovinska zaščita rezervoarja omogoča dolgo življenjsko dobo in pomaga pri varovanju okolja.

Motorna kosa je opremljena z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije z lahkim zagonom in močjo 0,9 kW. Zaradi njene varnosti in udobja jo lahko varno uporabljajo tudi začetniki in ljubiteljski vrtnarji. Z njo boste uspešni na vsakem zemljišču – na velikih travnih površinah, v visoki travi, na živi meji ali v goščavi. Preprosto ravnanje s koso in nastavljiv nosilni pas sta zagotovilo za učinkovito in hitro opravljeno delo na površinah in ob ograjah ter zidovih. Z avtomatiko na dotik med košnjo z lahkoto nastavljate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal (razen pri delovanju z nožem).

Za vašo varnost in okolje: kljub močnemu bencinskemu motorju motorno koso BC 330 L zahvaljujoč ergonomski konstrukciji, odlični razporeditvi teže, udobnemu ročaju in nosilnim elementom preprosto in varno uporabljajo tudi začetniki in ljubiteljski vrtnarji. Cvrsta, obstojna kovinska zaščita rezervoarja varuje pred poškodbami in zanesljivo preprečuje razlitje bencina.
AL-KO motorna kosa BC 330 L
AL-KO motorna kosa BC 330 L
169,90 €
v center-orodja.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka