STEELSERIES slušalke Arctis Prime

STEELSERIES slušalke Arctis Prime

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vsi vidiki slušalk Arctis Prime so bili natančno oblikovani z enim samim ciljem: zmago. Slušalke Arctis Prime, ki so bile razvite z vodilnimi konkurenčnimi ... Preberi cel opis
69,99 € -29 %
49,59 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
52,58 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

24MDC4SI5O - 20% popusta na izbrano periferijo znamke SteelSeries

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-7 dneh Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Frekvenčni razpon (v Hz)
10 - 40000 Hz
Kontrola glasnosti Ta podatek Vam pove ali ima naprava vgrajeno kontrolo glasnosti ali ne.
da
Povezava
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0182768F
Prijavi napako
Vsi vidiki slušalk Arctis Prime so bili natančno oblikovani z enim samim ciljem: zmago. Slušalke Arctis Prime, ki so bile razvite z vodilnimi konkurenčnimi igralci na svetu in uporabljajo podpisan zvok Arctis, so napredne zvočne zvočnike z visoko ločljivostjo, nastavljene za največjo ločljivost podrobnosti na najvišjih ravneh igranja. Odlikuje ga tudi lahka, trpežna jeklena konstrukcija, ušesne blazine, ki izolirajo hrup, mikrofon, ki odpravlja hrup, ima snemljiv 3,5 mm kabel, glasnost na slušalkah in nastavitve za utišanje zvoka. Nastavitev plug-n-play, zložljivi mikrofon in pop filter so Artis Prime kot nalašč za igro na turnirjih. Deluje na računalnikih, PlayStation, Xbox in Switch.

Popolna zasnova
Vsaka komponenta teh slušalk je zasnovana za izjemno vzdržljivost. Rezultat je zaporedje najbolj kakovostnih lahkih kovinskih delov. Slušalke so prevlečene s kakovostnim materialom. Oblazinjenje nudi dolgotrajno udobje in popolno izolacijo okolice. Manj hrupa v ozadju zagotavlja večjo osredotočenost na igro.

Jasna komunikacija
Slušalke so opremljene z mikrofonom ClearCast, ki se ponaša s certifikatom Discord in odličnim zmanjšanjem hrupa. Vaši ukazi bodo vedno zveneli jasno. Z gumbi na slušalki preprosto nastavite glasnost ali utišate mikrofon. Ni potrebe po dolgotrajnem iskanju nadzora nad kablom. Zahvaljujoč kablu s 3,5 mm priključkom lahko slušalke priključite na vse igralne platforme.
STEELSERIES slušalke Arctis Prime
STEELSERIES slušalke Arctis Prime
49,59 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka