Obesimed Max Forte, 30 tablet

Obesimed Max Forte, 30 tablet

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Medicinski pripomoček Obesimed Max Forte:
• Za zdravljenje prekomerne telesne mase in debelosti
• Zmanjša absorpcijo maščob, sladkorja in ogljikovih hidratov iz ... Preberi cel opis

27,90 €
2-5 dni
Cena z dostavo
30,70 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 14:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Spletna Lekarna Ljubljana ponudbi
Ponudba trgovine Spletna Lekarna Ljubljana za izdelek Obesimed Max Forte, 30 tablet. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01813280
Prijavi napako

Medicinski pripomoček Obesimed Max Forte:
• Za zdravljenje prekomerne telesne mase in debelosti
• Zmanjša absorpcijo maščob, sladkorja in ogljikovih hidratov iz vaše prehrane
• Zmanjša apetit
• Znanstveno dokazani učinki

Obesimed Max Forte je medicinski pripomoček, razreda IIa, certificiran v skladu z določbami Direktive 93/42/EGS. Natančno preberite navodila, tudi če ste ta izdelek že uporabljali. Informacije so bile morda spremenjene v skladu z novimi raziskavami in ugotovitvami v času, odkar ste nazadnje odprli škatlico. Shranite navodilo, morda ga boste želeli ponovno pregledati. Obesimed Max Forte lahko razvije ustrezen učinek le, če ga jemljete v skladu z navodili.

Prehrana in hujšanje:
Prekomerno telesno maso pogosto povzročajo prekomerno mastna in visoko kalorična živila. To so živila, kot so hitra hrana, prigrizki z veliko maščobe, živila, ki vsebujejo veliko sladkorja in škroba, kot so torte, pite in piškoti. Ta živila telesu pogosto zagotavljajo več kalorij, kot jih potrebuje – odvečna energija se shrani v maščobah.

Kako deluje Obesimed Max Forte: Omtec 50 je naravna vlaknina z visoko kapaciteto vezave lipidov. Pomaga nevtralizirati kalorije iz živil z visoko vsebnostjo maščob. V želodcu tvori gelu podobno snov, ki se meša s hrano. Hkrati izvleček Omtec XS zavira encim trebušne slinavke alfaamilazo za prebavo škroba. Moti proces prebave ogljikovih hidratov. Pri tem se maščobe, sladkorji in ogljikovi hidrati odstranijo iz hrane in se vežejo v netopno obliko. Te vezane maščobe, ogljikovi hidrati in sladkorji ne vstopijo v presnovni cikel, ampak se izločijo neprebavljeni. Vnos kalorij iz maščob, sladkorja in ogljikovih hidratov se znatno zmanjša. Izvleček Omtec XS upočasni tudi hitro absorpcijo ogljikovih hidratov in ugodno vpliva na raven sladkorja v krvi, kar privede do manjše želje po jedi.

Obesimed Max Forte, 30 tablet
Obesimed Max Forte, 30 tablet
27,90 €
v Spletna Lekarna Ljubljana

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka