Dekoni Audio Kabel za slušalke

Dekoni Audio Kabel za slušalke

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Z delovanjem slušalk Dekoni Audio Cablez za slušalke Sennheisers HD600 zmanjšajte električni hrup na minimum! S 4,4-milimetrski... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
118,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:30.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Dekoni Audio Kabel za slušalke. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0173281B
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Z delovanjem slušalk Dekoni Audio Cablez za slušalke Sennheisers HD600 zmanjšajte električni hrup na minimum! S 4,4-milimetrskim pentakonskim priključkom in dolžino 1,2 milijona boste lahko našli udobje v slogu. Kabel je elegantne, pletene zasnove za čist videz brez ovinkov in tuljav, ki jih povzroča slab kabelski spomin, in je popolne dolžine za uporabo na mizi ali na poti. Z uporabo visokokakovostnega 5N posrebrenega bakra in pozlačenega 4,4 mm priključka Pentacon ste lahko prepričani v odpornost proti koroziji in trajnost. Podprte slušalke vključujejo Sennheiser 580, 58X, 600, 6XX, 650 in 660S.
Dekoni Audio Kabel za slušalke
Dekoni Audio Kabel za slušalke
114,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka