Mavic Aksium Front

Mavic Aksium Front

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Kakovost Mavic po dostopni ceni. Širši obroči in trpežna pesta naredijo Aksium odlična izbira za vsakodnevno vožnjo po cesti. Z... Preberi cel opis
125,00 € -14 %
107,00 €
-14 %125,00 €
z dostavo 113,50 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
113,50 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Mavic Aksium Front. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX015C7170
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Kakovost Mavic po dostopni ceni. Širši obroči in trpežna pesta naredijo Aksium odlična izbira za vsakodnevno vožnjo po cesti. Značilnosti vključujejo ravno vlečne napere za večjo trdnost in togost ter lahka platišča za živahno kakovost vožnje. Platišča so zdaj širša, kar omogoča večjo prostornino zraka in boljše prileganje pnevmatikam z večjim premerom (do 32 mm). Pesta so neverjetno trda, zagotavljajo veliko število prevoženih kilometrov in dolgotrajno zanesljivost. In ležaji QRM so v tej kategoriji najbolj gladki. Vse to prispeva k kolesni dvojici, ki zagotavlja visoko kakovostno vožnjo, po kateri je Mavic znan. KLJUČNE PREDNOSTI Gladka, učinkovita kakovost vožnje za vsakodnevno vožnjo po cesti. 17 mm platišče ima večji del pnevmatik za večje udobje. Naravne vlečne napere so močnejše od J-bend možnosti. Konstruirana vzdržljivost, tako da lahko brez prevoza prevozite več kilometrov. Visokokakovostni vložki. Zasnova s pritrjenim spojem in ojačanim vrtalnim platiščem. Dosledna in stabilna vezalka naper.
Mavic Aksium Front
Mavic Aksium Front
107,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka