Mavic Ksyrium S Disc Pair

Mavic Ksyrium S Disc Pair

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zaupanja vredne Mavicove tehnologije in dizajn, vsi zapakirani v lahki, trpežni kolesni dvojici z osupljivim zaključkom, so to ... Preberi cel opis
489,00 € -10 %
439,00 €
-10 %489,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Mavic Ksyrium S Disc Pair. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX015C7190
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zaupanja vredne Mavicove tehnologije in dizajn, vsi zapakirani v lahki, trpežni kolesni dvojici z osupljivim zaključkom, so to pametna nadgradnja za vsakega cestnega voznika. Ta lahka aluminijasta kolesna dvojica ni nič novega za vsakogar, ki želi enostavno nadgraditi kolesa OEM. Ksyrium Disc lahko znatno poveča zmogljivost katerega koli kolesa in je enostavna vstopna točka v kakovost Mavic, ki ne uporablja bližnjic. KLJUČNE PREDNOSTI Lahka in trpežna za vsakodnevno delovanje Platišče tehta le 430 g Noben trak platišča ni potreben, s čimer prihranite 60 g v primerjavi s tradicionalnim kolesom Ravne, lahke napere in tehnologija prostega teka ID360 Bočno trden in navpično skladen za bolj dinamično vožnjo Fore tehnologija ohranja zgornji del platišča trdnega, da je 19 mm široko platišče bolj trdo Infinity pesta: trdna os, trpežni ležaji in oblika pesta Izboljšana cesta UST zagotavlja več hitrosti, udobja in nadzora v enostavnem cevnem sistemu Brez cevi pomeni manj trenja, boljšo učinkovitost in oprijem, manjše tveganje za predrtje Oblika platišča olajša namestitev in zamenjavo pnevmatik Tehnologija vrtanja za naprej ne zahteva uporabe traku za platišča
Mavic Ksyrium S Disc Pair
Mavic Ksyrium S Disc Pair
439,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka