Mavic Aksium Disc Pair Center Lock

Mavic Aksium Disc Pair Center Lock

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zanesljiva vsakodnevna zmogljivost Aksiuma, zasnovana za posebne zahteve kolutnih zavor. Aksium je odlična izbira za vsakodnevn... Preberi cel opis
292,00 € -15 %
249,00 €
-15 %292,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Mavic Aksium Disc Pair Center Lock. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX015C716C
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zanesljiva vsakodnevna zmogljivost Aksiuma, zasnovana za posebne zahteve kolutnih zavor. Aksium je odlična izbira za vsakodnevno vožnjo po cesti. S pametnim ravnotežjem visokokakovostnih materialov in trpežno konstrukcijo ambicioznim cestnim voznikom ponuja jasne prednosti visokokakovostne kolesne dvojice. Ta model Aksium Disc vključuje posebne funkcije, namenjene edinstvenim zahtevam cestnih koles s kolutno zavoro. Za večjo togost in trdnost uporablja napere z ravno vlečno silo, povečali pa smo tudi število napere na 24 na obeh sprednjih in zadnjih kolesih. Z notranjo širino 17 mm so ta platišča združljiva s pnevmatikami do 32 mm, zaradi česar so vsestranska, udobna in idealna za zahtevne razmere na cesti. Pesta, značilna za disk, imajo izjemno močne QRM ležaje, ki zagotavljajo nizko trenje in dolgotrajno vzdržljivost. Aksium Disc je narejen za standardno hitro sprostitev in je združljiv s centralno zaklepnimi rotorji. KLJUČNE PREDNOSTI Zmogljive in zanesljive kolutne zavore za večjo samozavest in nadzor. 24 napere spredaj in zadaj za optimalno porazdelitev zavornega navora. Profil platišča, optimiziran za kolutne zavore. Disku prijazna geometrija krakov in vzorec vezanja. Gladka, učinkovita kakovost vožnje. Širša 17 mm (notranja širina) platišča omogočajo pnevmatike do 32 mm. Visokokakovostni QRM ležaji. Ravne vlečne okrogle napere so močnejše od J-bend možnosti. Tehnologija prostega teka Instant Drive 360 Sistem prostega teka Instant Drive 360 je izjemno lahek in hiter za vklop s samo 9 °. Veliko brezstično gumijasto tesnilo zagotavlja majhno trenje, medtem ko je zaradi široke palete končnih pokrovčkov izjemno vsestranski. QRM tehnologija samodejnega prednapenjanja ležajev Ti kartušni ležaji so seveda dvojno zatesnjeni z notranjo zračnostjo C3. Njihova prednapetost se samodejno prilagodi, da se zagotovi popoln zavoj brez dolgotrajnega igranja.
Mavic Aksium Disc Pair Center Lock
Mavic Aksium Disc Pair Center Lock
249,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka