XIAOMI robotski sesalnik Dreame F9

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Robotski sesalnik Xiaomi Dreame F9 se ponaša z načinom za sesanje in brisanje. Vgrajenih ima kar 14 senzorjev, s katerimi določa optimalno pot či&sc... Preberi cel opis
200,99 €
1-3 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 2-4 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Vse ponudbe
Cena z dostavo
202,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Proizvajalec
Barva
Čas delovanja (v min)
150
Teža sesalca (v kg)
5.5 kg
Vrsta robotskega sesalnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX015C4A87
Prijavi napako
Robotski sesalnik Xiaomi Dreame F9 se ponaša z načinom za sesanje in brisanje. Vgrajenih ima kar 14 senzorjev, s katerimi določa optimalno pot čiščenja glede na velikost in obliko prostorov. Baterija zagotavlja do 150 minut delovanja, če v tem času ne konča s čiščenjem pa robot sam poišče polnilno postajo in nato nadaljuje s sesanjem. Nastavitve lahko prilagajate preko WiFi povezave in mobilne aplikacije.

Robotski sesalnik Xiaomi Dreame F9 se ponaša z načinom za sesanje in brisanje. Vgrajenih ima kar 14 senzorjev Pioneer, s katerimi določa optimalno pot čiščenja glede na velikost in obliko prostorov. Baterija zagotavlja do 150 minut delovanja, če v tem času ne konča s čiščenjem pa robot sam poišče polnilno postajo in nato nadaljuje s sesanjem. V mobilni aplikaciji Mi Home lahko spremljate postopek čiščenja in nastavite virtualne zidove in območja ter vklopite, izklopite ali spremenite način čiščenja. 

Sesalnik se ponaša s sesalno močjo 2500 Pa, kar omogoča, da je vse očiščeno hitro in temeljito. Veliki posodi za prah in vodo s prostorninama 600 ml in 200 ml zadostujeta za čiščenje cele hiše.

Odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo
Robotski sesalnik Dreame je opremljen z motorjem, ki s štirimi različnimi nivoji doseže sesalno moč 2.500 Pa. Poleg tega je robot sesalnika opremljen s krtačo iz mikrovlaken in drugo krtačo ob strani, ki doseže do 190 vrt / min in odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo. V višino meri le 8 cm, kar ga uvršča med najtanjše sesalnike na trgu. 

3-stopenjska funkcija brisanja
Robot za sesanje in brisanje Dreame ima funkcijo mokrega brisanja za mokro čiščenje, ki jo lahko aktivirate po sesanju. Aplikacijo lahko nastavite na 3 različne stopnje intenzivnosti, ki ustrezajo vašim potrebam po čiščenju tal

Inteligentna navigacija s tehnologijo VSLAM za podrobno izdelavo zemljevidov
Robotski sesalnik Dreame je opremljen z najsodobnejšo navigacijsko tehnologijo vSLAM (simultana lokalizacija in preslikava), ki lahko skenira do 30.000 podatkovnih točk na sekundo, in ima 5 naprednih funkcije preslikave. Za zaščito podatkov in zasebnosti sesalnik Dreame F9 Mistral ne zajema in ne shranjuje slik

150 minut delovanja z enim polnjenjem akumulatorja
Močna litij-ionska baterija v sesalniku Dreame F9 Mistral omogoča dve uri in pol sesanja

Čiščenje, nadzorovano prek aplikacije
Ustvarite lahko urnike čiščenja, upravljate zemljevide stanovanj, prilagodite intenzivnost sesanja in preverite raven baterije in količino vode za brisanje
XIAOMI robotski sesalnik Dreame F9
XIAOMI robotski sesalnik Dreame F9
200,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka