STEINBACH sesalnik Poolrunner Battery+

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sesalec Poolrunner Battery + podjetja Steinbach je popolnoma samodejni talni sesalec na baterije, ki čisti bazene z ravnimi tlemi. Sesalec ima vgrajeno polnilno baterijo ... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 1 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o badger-ben.si ponudbi
Ponudba trgovine badger-ben.si za izdelek STEINBACH sesalnik Poolrunner Battery+. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0153339B
Prijavi napako
Sesalec Poolrunner Battery + podjetja Steinbach je popolnoma samodejni talni sesalec na baterije, ki čisti bazene z ravnimi tlemi. Sesalec ima vgrajeno polnilno baterijo in se lahko uporablja za bazene do 80 m 2 in največjo globino bazena 2 m.

Sesalec bazena prične delovati samodejno, takoj ko je popolnoma v vodi. Če je nivo vode nezadosten, se sam deaktivira, kar ščiti motor.

Nadzirajo ga šobe za vodni curek na sprednji in zadnji strani. Čistilo ima na spodnji strani tudi krtačo in filtrirno enoto 180 μm. Delovanje baterije je približno 120 minut pri temperaturi vode od vsaj 18 ° C do 32 ° C. Večbarvni LED zaslon prikazuje, ali je raven napolnjenosti baterije zadostna (modra luč) ali kritična (rdeča luč). Čas polnjenja litij-ionske baterije je približno 5-6 ur.
STEINBACH sesalnik Poolrunner Battery+
STEINBACH sesalnik Poolrunner Battery+
319,99 €
v badger-ben.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka