THULE nosilec za kolesa EUROCLASSIC G6 929

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Inovativno zasnovan nosilec koles Thule EuroClassic G6 929 je primeren za vse vrste koles in platišč ter je namenjen za 3 kolesa, s pomočjo dodatnega nosilca (ki ni vklju... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Več o KUFER ponudbi
Ponudba trgovine KUFER za izdelek THULE nosilec za kolesa EUROCLASSIC G6 929. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
137 cm
Največja obremenitev (v kg)
60 kg
Širina (cm)
65 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0020EBA2
Prijavi napako
Inovativno zasnovan nosilec koles Thule EuroClassic G6 929 je primeren za vse vrste koles in platišč ter je namenjen za 3 kolesa, s pomočjo dodatnega nosilca (ki ni vključen), pa lahko nosi tudi 4 kolesa.

Osnova nosilca je izdelana iz lahkega in čvrstega aluminija, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Pohvali se z veliko razdaljo med nosilci koles, zaradi česar je primeren tudi za namestitev koles z večjimi kolesi. Ima pritrditvene pasove z zaponko, ki bodo skrbeli za dobro stabilnost koles med prevozom.Zagotavlja izjemno enostavno montažo na kljuko vašega avtomobila, pametna enoročna spojnica z majhno zapiralno silo pa zagotavlja zelo dobro stabilnost. Opremljen je s snemljivim držalom za hitro pritrjevanje okvirov koles, ki je še posebej priročno kadar želite naložiti več koles.

Pohvali se z izjemno priročno funkcijo nagiba navzdol, ki zahvaljujoč velikemu kotu poenostavi odpiranje tudi večjih prtljažnih vrat. Za udobno nagibanje brez sklanjanja ima nosilec stopalko, za varnost pa bo poskrbela vgrajena zapora, ki preprečuje, da bi se naložena kolesa dotaknila tal.Tu je še odstranljiva klančina, ki vam bo oljašala nalaganje in razkladanje koles iz nosilca in je primerna tako za okrogle, kot tudi ovalne oblike. Za dodatno varnost v prometu pa bodo poskrbele sodobno zasnovane zadnje luči.
THULE nosilec za kolesa EUROCLASSIC G6 929
THULE nosilec za kolesa EUROCLASSIC G6 929
577,00 €
v KUFER

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka