Ergometrično sobno kolo Kettler Tour 800

Ergometrično sobno kolo Kettler Tour 800

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ergometrično sobno koloKettler Tour 800je paradni konj sobnih koles Kettler.Kettler Tour 800je kolo, ki ponuja nekaj več. Računalnik z mnogimi funkcijami pa vendar enosta... Preberi cel opis
1.399,00 € -10 %
1.259,10 €
-10 %1.399,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tekalnesteze.si ponudbi
Ponudba trgovine Tekalnesteze.si za izdelek Ergometrično sobno kolo Kettler Tour 800. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Obremenitev/nosilnost (kg)
150
Položaj sedenja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0146162E
Prijavi napako
Ergometrično sobno koloKettler Tour 800je paradni konj sobnih koles Kettler.Kettler Tour 800je kolo, ki ponuja nekaj več. Računalnik z mnogimi funkcijami pa vendar enostaven za upravljanje.Sobno koloKettler Tour 800ima atraktiven design in ponuja veliko možnosti vadbe. Računalnik nudi zanimive programe za vadbo, med drugimi tudi na osnovi srčnega utripa.Zaslon je zelo enostaven za uporabnika. Ponuja vam prostor za shanjevanje za 4 osebe + gost. Ves čas vadbe prikazuje obremenitev v Watih.Srčni utrip meri s pomočjoročnega senzorja ali preko prsnega pasu (dokup).Sobno kolo ima veliko, udobno in ergonomsko oblikovano nastavljivo krmilo.Kettler Tour 800imaindukcijsko zavoro in 400W obremenitve.Specifikacije:• Sobno kolo ima priložen nosilec za tablični računalnik.Več informacijŠIFRA ARTIKLAEM1014-400PROIZVAJALECKettlerMATERIALKovina, PlastikaBARVNA KOMBINACIJAčrnaPRIKAZ RAČUNALNIKAizpis v vatih (W), merjenje časa, razdalje , hitrosti, poraba energije, srčni utripZASLONLCD z osvetlitvijo ozadjaPRIKAZ MOČI V WDaMERJENJE SRČNEGA UTRIPAročni senzor, Bluetooth prsni pas (ni priložen)ZDRUŽLJIVO S POLARJEMDaZGORNJA MEJA SRČNEGA UTRIPAoptični signalPOVPREČNA VREDNOST PRI KONCU TRENINGADaMERJENJE SRČNEGA UTRIPA V FAZI UMIRJENOSTIDaVADBA V CILJNIH CONAHDaPOMNILNIK ZA SHRANJEVANJE PROFILOV4+gostPC PRIKLJUČEKBluetoothCILJNO NARAVNANA VADBA (FAT/FIT/MANUAL)NePROGRAMI KRMILJENI NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPADaINDIVIDUALNI PROGRAMI KRMILJENI NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPADaZAŠČITA TIPKOVNICE PRED ZNOJEMDaZAVORNI SISTEMindukcijskiPRENOS MOČIjermenskiKRMILJENJE MOČIodvisno ALI neodvisno od števila vrtljajevTEŽA VZTRAJNIKA10 kgOBMOČJE MOČI25-400W (v korakih po 5W)ELEKTRIČNO NAPAJANJEomrežni priključek 230VNOSILNOST NAPRAVE150 kgDIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V)119x55x137 cm
Ergometrično sobno kolo Kettler Tour 800
Ergometrično sobno kolo Kettler Tour 800
1.259,10 €
v Tekalnesteze.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka