Thule Strešni kovček Vector M

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Strešni kovček, kot noben drug. Odlično združuje zmogljiv slog z vrhunskimi funkcijami. Elegantna, športna oblika z brezhibno integracijo pokrova in dna, ki vsakemu avtom... Preberi cel opis
1.327,20 €
PAKETNA PONUDBA
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01460C99
Prijavi napako
Strešni kovček, kot noben drug. Odlično združuje zmogljiv slog z vrhunskimi funkcijami. Elegantna, športna oblika z brezhibno integracijo pokrova in dna, ki vsakemu avtomobilu doda značilen videz. Vrhunska notranjost z integrirano razsvetljavo in obloženo podlogo, za večjo zaščito zobnikov, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo. Okrepljen pokrov omogoča gladko, lahkotno obojestransko odpiranje in zapiranje. Bela notranjost v kombinaciji z LED osvetljavo olajša nakladanje in razkladanje tudi ponoči. Sistem SlideLock z ločenimi funkcijami zaklepanja in odpiranja, samodejno zaklene pokrov in prikaže kdaj je škatla varno zaprta. Enostavna namestitev, zahvaljujoč sistemu PowerClick. Vgrajeni indikator navora »klikne«, ko je pravilno nameščen, kar zagotavlja hitro in varno namestitev. Popoln dostop do zadnjih vrat z minimalnim tveganjem stika s kovčkom, zahvaljujoč njegovemu sprednjemu položaju na strehi vozila. Vključuje Thule Box Lid Cover za zaščito kovčka pred praskami in prahom med shrambo.
Thule Strešni kovček Vector M
Thule Strešni kovček Vector M
od 1.327,20 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka