Viomi robotski sesalec SE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
1,2 GHz inteligentni operacijski čip
2.200Pa močno sesanje za ravnanje z različnimi smeti
Dolgotrajna zmogljivost baterije 3200mAh
Električni rezervoar za vodo s...
Preberi cel opis
379,99 €
1-10 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Viomi robotski sesalec SE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Čas delovanja (v min)
120
Primeren za
Teža sesalca (v kg)
4.4 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01420C03
Prijavi napako
1,2 GHz inteligentni operacijski čip
2.200Pa močno sesanje za ravnanje z različnimi smeti
Dolgotrajna zmogljivost baterije 3200mAh
Električni rezervoar za vodo s konstantnim tlakom

Xiaomi ima vedno najboljše sesalnike, ki so zasnovani tako, da vam po spektakularni ceni dajo vse, kar potrebujete. Z novim robotskim sesalnikom Xiaomi Viomi SE boste dobili maksimalno čiščenje vašega doma, ki vam bo zagotovilo vse, kar potrebujete. Ta novi sesalnik ima moč 2200 PA, senzor za kartiranje vaše hiše in izboljšanje njenega čiščenja. Ta model odličnih specifikacij bo zadovoljil vse vaše potrebe. Eden najbolj spektakularnih modelov, ki jih boste našli v tem trenutku in vam bo dal vse, kar potrebujete za uživanje. Nadaljujte z branjem in vam bo všeč.

Odlična funkcionalnost

Kot vsi modeli Xiaomi Viomi je tudi ta sesalnik spektakularen. Ta sesalnik, zasnovan s pametnim laserskim sistemom, bo preslikal sobe v vaši hiši, sledil poti vaše hiše in tako omogočil urejeno čiščenje vsakega vogala. Eden najbolj spektakularnih sistemov, ki jih boste našli, in vam bo omogočil, da globoko izberete območje, ki ga želite očistiti. V vseh situacijah boste imeli najboljše čiščenje. Poleg tega se z vašo aplikacijo poveže z različnimi napravami doma. Ne samo, da sesa, ampak lahko tudi obriše za boljše čiščenje, saj je eden najbolj spektakularnih modelov, ki jih boste našli.

Čistejši dom

Zasnovan je tako, da vam prinaša veliko veselja. S svojim laserskim merilnikom razdalje LDS s 360 -stopinjskim skenerjem bo ta model preveril vse prostore in dosegel najbolj priročno in spektakularno pot čiščenja. V telefonu boste imeli zemljevid v realnem času, kjer se nahaja vaš telefon. S tem boste lahko izbrali območje, ki ga želite še posebej očistiti, kliknite zemljevid APP in vaš novi sesalnik bo očistil izbrano območje. Ne bi moglo biti lažje. Model, ki vam omogoča tudi omejitev prostora, če v tem trenutku ni primerno, da hoover vstopi v posodo. Najbolj popoln model, ki ga boste našli v tem trenutku.

Čistilna zmogljivost 2200Pa

Spremenljiva hitrost in enostranske ščetke bodo pustile veliko čistejše sanje naenkrat. Tako kot prejšnji modeli ima tudi ta novi model Xiaomi učinkovit motor NIDEC (brez ščetk) za popoln rezultat. Z močjo 2200 PA bo vaš dom naenkrat čistejši. To je eden najbolj spektakularnih modelov, ki jih boste v tem času našli, in vam lahko ponudi vse, kar potrebujete za uživanje v celem svetu. Čudovit model.

Ustvarjeno za celoten dom

Kar zadeva zasnovo, imamo rezervoar za vodo in trdne snovi s prostornino 500 ml (300 ml za posodo za prah, 200 ml za rezervoar za vodo). Ni važno, če imate svojo hišo s preprogami ali različnimi nivoji tal, se bo hoover brez težav izognil oviram in se brez težav povzpel na majhna pobočja do 2 cm. Eden od modelov, ki vam bo dal več časa za uporabo, ima ta čas uporabe med 90 in 120 minutami, čas polnjenja pa od 180 do 240 minut. Eden najbolj spektakularnih modelov, ki jih boste našli v tem času.
Viomi robotski sesalec SE
Viomi robotski sesalec SE
379,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka