Hyaloral prehransko dopolnilo za velike in zelo velike pse 120 kosov

Hyaloral prehransko dopolnilo za velike in zelo velike pse 120 kosov

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Lastnosti:Biotehnološko prehransko dopolnilo, ki vsebuje hialuronsko kislino, visoko čistost, encimsko hidroliziran kolagen, kristalni glukozamin, hondroitin sulfat in... Preberi cel opis

66,36 €
2-12 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek Hyaloral prehransko dopolnilo za velike in zelo velike pse 120 kosov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01385EE9
Prijavi napako

Lastnosti:Biotehnološko prehransko dopolnilo, ki vsebuje hialuronsko kislino, visoko čistost, encimsko hidroliziran kolagen, kristalni glukozamin, hondroitin sulfat in gama-orizanol, da v celoti obnovi fiziološko stanje hialinskega hrustanca in sinovialne tekočine z bolečimi in / ali vnetnimi bolečinami.Hialuronska kislina je glavna sestavina sinovialne tekočine, igra vlogo pri ohranjanju viskoelastičnosti in mazalnega učinka, ščiti tudi hijalinski hrustanec pred obrabo, zmanjšuje vnetja in spodbuja hranjenje hrustanca. Encimsko hidroliziran kolagen z visoko čistostjo zagotavlja peptide, potrebne za biosintezo kolagena „de novo“, glavno sestavino in strukturno podlago hialinskega hrustanca v sklepih, tkiva, ki je najbolj prizadeta zaradi degeneracijskih procesov.Gama-orizanol je močan antioksidant in protivnetno sredstvo, ki modulira imunski odziv. Kristalni glukozamin je glikozaminoglikan, ki določa prožnost in nosilnost hrustanca ter viskoelastičnost sinovialne tekočine v gibljivih sklepih, npr. amino sladkor, ki deluje kot substrat in poživilo pri biosintezi hondroitin sulfata in hialuronske kisline.Hyaloral spodbuja regeneracijo hialinskega hrustanca, maže sklepe, zmanjšuje vnetni proces in bolečino ter tako izboljša gibljivost živali.aZdravljenje:Za mlade živali: priporočeno najmanj 6 mesecev.Za odrasle živali s skupno degeneracijo: vsaj 3-4 mesece.Po naročilu veterinarja lahko po potrebi opravimo 2-3 tečaje na leto.Kot prehransko dopolnilo ga lahko uporabljamo brez prekinitev brez stranskih učinkov.Dnevna porcija:1 tableta na 20 kg.2 tableti nad 40 kg.Sestava v 1 tableti:Hialuronska kislina: 20 mg, visoka čistost, encimsko hidroliziran kolagen: 2200 mg, glukozamin 312,5 mg, hondroitin sulfat 200 mg, gama-orizanol 100 mg, trikalcijev fosfat, hidrolizirani perutninski proteini, koruzni škrob, magnezijev stearat.Dodatki:Celuloza (0,002%)

Hyaloral prehransko dopolnilo za velike in zelo velike pse 120 kosov
Hyaloral prehransko dopolnilo za velike in zelo velike pse 120 kosov
66,36 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka