Vibracijski jajček Magic Motion Vini APP

Vibracijski jajček Magic Motion Vini APP

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Razvajajte se ali pa se pustite razvajati kjer koli in kadar koli z inovativnim vibracijskim jajčkom Magic Motion Vini, ki ga lahko upravljate z le enim gumbom ali apl... Preberi cel opis

76,90 € -40 %
45,90 €
2-4 dni
-40 %76,90 €
z dostavo 49,89 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
49,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o SuperLove.si ponudbi
Ponudba trgovine SuperLove.si za izdelek Vibracijski jajček Magic Motion Vini APP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0137F852
Prijavi napako

Razvajajte se ali pa se pustite razvajati kjer koli in kadar koli z inovativnim vibracijskim jajčkom Magic Motion Vini, ki ga lahko upravljate z le enim gumbom ali aplikacijo na pametnem telefonu, tudi na daljavo.

Zaradi njegove ergonomske oblike ga boste lahko uporabili tako vaginalno kot tudi za edinstveno stimulacijo klitorisa. Uporabljate ga lahko, ko boste same ali pa v trenutkih v dvoje in si pričarate popolno predigro. Popeljite svoje intimno življenje na novo raven in upravljanje vibracijskega jajčka prepustite svojemu partnerju ne glede na to kje ste.

Aplikacija Magic Motion deluje z vsemi telefoni Apple Iphone od modela 4S dalje in z vsemi Android telefoni z verzijo 4.3 ali novejši. Za povezovanje uporablja povezavo Bluetooth 4.0 ali novejšo. Za prenos aplikacije potrebujete dostop do trgovine Apple Store ali Google Play, aplikacije v nasprotnem primeru ne boste mogli naložiti.

Podrobnosti:

vibrator: 7-stopenjski
material: silikon
mere: 27x37x95mm
napajanje: polnilec (USB)
jajček je 100% vodoodporen

Vibracijski jajček Magic Motion Vini APP
Vibracijski jajček Magic Motion Vini APP
45,90 €
v SuperLove.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka