Grey Away - Sprej proti sivim lasem

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Klasično barvanje las torej vsi poznamo, vendar le to ni najboljša rešitev, saj je nadležno, toksično, nezdravo za lase, hkrati pa tudi ne prekrije celotne sivine. Kaj... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 02:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Loconatura ponudbi
Ponudba trgovine Loconatura za izdelek Grey Away - Sprej proti sivim lasem. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0135F796
Prijavi napako

Klasično barvanje las torej vsi poznamo, vendar le to ni najboljša rešitev, saj je nadležno, toksično, nezdravo za lase, hkrati pa tudi ne prekrije celotne sivine. Kaj storiti?

Zaradi vsega navedenega so se tudi znanstveniki odločili poiskati aktivne sestavine, ki bi lahko vplivale na temnenje že osivelih las. In na srečo je sodobna znanost odkrila prave učinke sestavine z imenom Bizmutov citrat (Bismuth citrate*), za katero so uspeli dokazati, da je zmožna vplivati na postopno temnenje las vse do željenega odtenka.

Ta sestavina spremeni barvo las iz sive do temnejše barve saj reagira z žveplom iz lasnega keratina ter oksidira na površini las – točno tam, kjer je to potrebno. Končni sestavini so za najboljši možni učinek dodali še D-Panthenol oz. Vitamin B5, ki je naravna sestavina, ki se sicer nahaja v koži in laseh ter je neprecenljiv za njihovo pravilno rast. Zaradi njegovega naravnega izvora ga koža zelo dobro prenaša in praktično ne obstajajo primeri vnetja ali alergije nanj. Zaradi tega se zelo pogosto uporablja v kozmetiki za nego občutljive kože.*

Vsebuje: 150ml

Sestavine: Aqua (Purified water), Propylene glycol, Triethanolamine, Sodium thiosulfate, Sulfur, Bismuth Citrate, Panthenol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Geraniol, Citronellol. Proizvajalec izdelka je priznano podjetje Medex Scientific, The Old Grain Store 4, Denne Road RH12 1JE iz Velike Britanije, izdelek pa je prijavljen v CPNP pod referenčno številko 1298859.

Grey Away - Sprej proti sivim lasem
Grey Away - Sprej proti sivim lasem
29,99 €
v Loconatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka