SlimAll - Čaj za hujšanje (100 vrečk)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Pitje SlimAll čaja dokazano rešuje probleme z previsoko težo, priporočajo pa ga znanstveniki po celem svetu, saj na vseh testih dosega odlične rezultate. Naredite to p... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Loconatura ponudbi
Ponudba trgovine Loconatura za izdelek SlimAll - Čaj za hujšanje (100 vrečk). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0135F795
Prijavi napako

Pitje SlimAll čaja dokazano rešuje probleme z previsoko težo, priporočajo pa ga znanstveniki po celem svetu, saj na vseh testih dosega odlične rezultate. Naredite to potezo, na kateri vam bo vaše telo še kako hvaležno. Na Vaše zadovoljstvo nudimo tudi garancijo, saj v kolikor s prvimi rezultati čaja ne boste zadovoljni, ga lahko 14 dni od prevzema vrnete na naš naslov in dobite povrnjeno celotno kupnino!*

Čaj je že nekaj časa svetovni hit in končno na voljo po cenah, ki si jih lahko privošči vsak. Težave z odvečno težo lahko močno vplivajo na vašo samozavest in tudi na področja vašega življenja, ki jih sploh ne bi pričakovali. Nakup SlimAll čaja tako ni le nakup shujševalnega sredstva ali samo nakup odličnega čaja. Nakup SlimAll čaja je investicija v boljše življenje!

SlimAll - Čaj za hujšanje (100 vrečk)
SlimAll - Čaj za hujšanje (100 vrečk)
39,99 €
v Loconatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka