DEWALT akumulatorski žebljalnik DCN890P2

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z uporabo 20 mm standardnih žebljev (2,6 mm premera) bo popolnoma napolnjena enojna baterija sprožila do 600 izstrelkov.Trije nivoji hitrosti so optimizirane tako, da jih... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vsegrad.si ponudbi
Ponudba trgovine vsegrad.si za izdelek DEWALT akumulatorski žebljalnik DCN890P2. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta pnevmatskega orodja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0135021F
Prijavi napako
Z uporabo 20 mm standardnih žebljev (2,6 mm premera) bo popolnoma napolnjena enojna baterija sprožila do 600 izstrelkov.Trije nivoji hitrosti so optimizirane tako, da jih prilagodite glede na dolžino žeblja kot tudi tip materiala.Dva načina apliciranja - "zaporedna", ki omogoča natančno izstrelitev in "hitra", ki jo uporabimo za hitrejše izstrelke.Mehansko in ne plinsko delovanje zagotavlja dosledno delovanje pri ekstremnih temperaturah, skupaj z minimalnimi zahtevami za čiščenje in servisiranje.Brezžična zasnova in zatič vam omogočata lažjo prenosljivost in prav tako varnost na delovnem mestu.
DEWALT akumulatorski žebljalnik DCN890P2
DEWALT akumulatorski žebljalnik DCN890P2
940,00 €
v vsegrad.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka