Bed Concept postelja v omari BC-01, 140x200cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prednosti nakupa omarne postelje
Enostavno spremenite katero koli sobo v vašem domu in ustvarite udobno spalnico v nekaj minutah: tam, kjer so se otroci ravno...
Preberi cel opis
1.149,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek Bed Concept postelja v omari BC-01, 140x200cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Primerna za vzmetnice
Tip postelje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0132D306
Prijavi napako
Prednosti nakupa omarne postelje
Enostavno spremenite katero koli sobo v vašem domu in ustvarite udobno spalnico v nekaj minutah: tam, kjer so se otroci ravnokar igrali ali kjer ste se posvečali jogi nekaj minut nazaj.
Bed Concept je prav tako udobna kot tradicionalna postelja - ima visoko vzglavje, kovinski okvir in stabilizator vzmetnice, ki zagotavlja udoben spanec.
Postelja je varna, stabilna in vzdržljiva - ima ojačan kovinski okvir in trdno oporo, vgrajeno v sprednji del pohištva.
Odpiranje na pritisk zagotavlja enostavno in varno odpiranje in zapiranje postelje. Posteljo začnemo odpirati s klikom na sprednji del v spodnjem desnem kotu. Nežno potegnite navzdol, da se bo postelja začela počasi spuščati.
Postelja je opremljena s praktičnimi trakovi, ki zvežejo posteljnino tako, da je ne boste potrebovali pospravljati in iskati dodaten prostor za shranevanje posteljnine.
Visoko kakovostne materiali. Odvisno od barvne variante je postelja izdelana iz visokokakovostnih laminiranih plošč ali MDF, odpornih proti praskam, poškodbam, vlagi in visoki temperaturi. Vsi elementi imajo ABS rob. Pomožni mehanizem in posteljni okvir sta izdelana iz kovine, ki neposredno vpliva na njihovo visoko vzdržljivost. Stojalo je iz lesa, ročaji pa iz pravega usnja.

BED CONCEPT POSTELJE SO ODLIČNE ZA:
majhno družinsko stanovanje
enosobno stanovanje, v kateri je ena oseba ali par
otroška ali mladinska soba
študentska soba
za pisarne ter občasno spanje
soba za goste
in za vse sobe, ki združujejo funkcijo dnevne sobe in spalnice.

Uživajte v udobni spalnici, četudi nimate dovolj prostora za navadno posteljo. Izberite Bed Concept postelje in ne bo vam več treba skrbeti glede omejenega prostora.
Bed Concept Murphy postelja je opremljena z visokokakovostnim mehanizmom, ki olajša odpiranje in zapiranje postelje. V postelji pa boste z užitkom počivali.
Bed Concept ne omogoča le udobnega spanca, ampak tudi olajša vsakdanje življenje.
Mehko zapiranje
Police za knige in ostale potrebščine
LED luči - opcijsko
Trakovi za pregrinjala
Kovinski okvir postelje
Mehanizem na pritisk za enostavno odpiranje postelje

NOTRANJE POLICE
Notranje police pomagajo enostavno spraviti posteljo. Na police lahko odložite knjige, spominke ali različne stvari. Vse, kar potrebujete bo na dosegu rok!
SISTEM MEHKEGA ZAPIRANJA
Bed Concept je opremljena z mehkim sistemom za zapiranje, zaradi česar je zapiranje postelje skoraj neslišno!
3 VRSTE OSVETLITVE
Izberete lahko LED luči: nameščene so lahko pod policami z induktivnim stikalom in zatemnilnikom, prilagodljive luči za branje z USB polnilcem ali zunanji LED trakovi (trakovi so na voljo le za vertikalno vertzijo postelje).
VARNOST
Bed Concept Murphy so certificirane in preverjene postelje za vso družino ter varne tudi za otroke. Postelja je zasnovana za varno in enostavno uporabo za vse družinske člane.
Bed Concept postelja v omari BC-01, 140x200cm
Bed Concept postelja v omari BC-01, 140x200cm
1.149,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka