ROBOROCK robotski sesalnik S6 MaxV, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nov model Roborock S6 MaxV predstavlja novo stopnjo inteligence. Prvi robotski sesalnik na svetu, ki združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko o... Preberi cel opis
579,90 € -10 %
521,91 €
1-3 dni
-10 %579,90 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek ROBOROCK robotski sesalnik S6 MaxV, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Čas delovanja (v min)
150
Primeren za
Teža sesalca (v kg)
3.7 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX012DBD05
Prijavi napako
Nov model Roborock S6 MaxV predstavlja novo stopnjo inteligence. Prvi robotski sesalnik na svetu, ki združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko opremo ReactiveAITM, ponuja naj bolj učinkovito sesanje in navigacijo po prostoru. Vgrajen ima močan Qualcomm procesor, ki poskrbi za izris tlorisov v realnem času, tako boste vedno vedeli, kje se robot nahaja.  

Nov model Roborock S6 MaxV predstavlja novo stopnjo inteligence.

Prvi robotski sesalnik na svetu, ki združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko opremo ReactiveAITM, ponuja naj bolj učinkovito sesanje in navigacijo po prostoru. Vgrajen ima močan Qualcomm procesor, ki poskrbi za izris tlorisov v realnem času, tako boste vedno vedeli, kje se robot nahaja.

Dve napredni kameri

Obstaja razlog zakaj imajo vsi sesalci dve očesi, saj lahko le tako pridobijo globinsko predstavo prostora. Z uporabo dveh kamer robotski sesalnik Roborock S5 MaxV ne le, da vidi ovire na svoji poti, ampak tudi oceni njihovo lokacijo in ustvari pot okoli njih. Tako bo veliko manj trkov ob vaše pohištvo in ostanete lahko brez skrbi pred morebitnimi praskami. Opremljen je tudi z IR vidim, kar pomeni, da sesanje v temi ne bo več problem. Poleg tega ima S6 MaxV nameščeno zadnjo  programsko opremo PreciSenseTM , ki zagotavlja naj inteligentnejšo navigacijo med robotskimi seslaniki na svetu. 

Zasebnost na prvem mestu

Glede nato, da se sesalnik nahaja v vašem domu, je potrebno zagotavljati tudi zaščito vaše zasebnosti. Zato Roborock S6 MaxV vse slike, ki jih zajeme tudi izbriše v istem trenutku. Nobena slika ni tako nikoli podvojena, shranjena ali poslana. Ko zazna kamera ovira pošlje le podatke vašemu telefonu in označi mesto na tlorisu, kje se ovira nahaja. 

Moč na vrhuncu

V primerjavi s predhodnikom modelom S6 ima kar do 25% večjo sesalno moč in sicer razvije do 2500Pa v kombinaziji s tehnologijo HyperForceTM . Vaše stanovanje ne bo potrebovalo klasičnega sesalnika. Za vsa nujna in takojšnja sesanja pa je tu pokončni sesalnik Roborock H6, ki vam bo vedno pri roki. 

Učinkovito sesanje v več nadstropjih

Več nivojsko shranjevanje tlorisov vam omogoča sesanje v več nadstropnjih. Na vsakem tlorisu lahko označite cone, kamor sesalnik ne sme, kjer ne sme pomivati tal in narišete meje virtualnega zidu. 

Mokro čiščnje na novem nivoju. Napredno mokro čiščenje s tehnologijo SnapMopTM bo še dodatno očistilo vaša tla. Mokro čiščenje omogoča za površine do 200 kvadratnih metrov.

V kompletu prejmete:
1x sesalnik,
1x posoda za prah,
1x posoda za vodo,
1x polnina postaja,
1x krpa za mokro čiščenje
ROBOROCK robotski sesalnik S6 MaxV, črn
ROBOROCK robotski sesalnik S6 MaxV, črn
521,91 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka