STERNTALER ročna lutka, princesa

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ljubezniva, simpatična in igriva ročna lutka. Igra z njo je tako zabavna in navdušujoča! Zakaj izbrati ročno lutko? V prvi vrsti ročne lutke lahko predstavljajo ljubkoval... Preberi cel opis
KLUBSKA CENA 16,99 €
z dostavo 23,98 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
23,98 €
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Baby Center ponudbi
Ponudba trgovine Baby Center za izdelek STERNTALER ročna lutka, princesa. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Najnižja primerna starost (v letih)
0
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0112483A
Prijavi napako
Ljubezniva, simpatična in igriva ročna lutka. Igra z njo je tako zabavna in navdušujoča! Zakaj izbrati ročno lutko? V prvi vrsti ročne lutke lahko predstavljajo ljubkovalno igračo, kar seveda še zdaleč ni vse. Po mnenju vzgojiteljic so ročne lutke pomemben vzgojno-didaktični pripomoček. Tudi one jih pogosto uporabljajo in menijo, da v prvem starostnem obdobju pozitivno vplivajo na razvoj otrok na vseh področjih. S pomočjo lutk se bogati otrokov besedni zaklad in razvija domišljija. Otroci z njihovo pomočjo lahko z okoljem vzpostavijo odnos, ki je izjemno pomemben in omogoča neomejene možnosti za razvoj socialnih odnosov, odnosov med razpoloženji in drugimi odnosi. V vrtcu in doma lahko s pomočjo ročnih lutk dosežemo mnoge silje, ki si jih zastavimo, saj lutka otroke na nek način motivira. Z njimi lahko tudi povečamo interes za aktivnosti. Ob dejavnostih z ročnimi lutkami si otroci krepijo tudi samozavest in samopodobo, učijo se izražati čustva, obenem pa je za tretjo osebo le-ta igra pomeni spoznavanje otroka na drugačen način. Ročna lutka je primerna za otroke od rojstva naprej.
STERNTALER ročna lutka, princesa
STERNTALER ročna lutka, princesa
19,99 €
v Baby Center

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka