PIONIER kotna sedežna garnitura Bardo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kaj dela kotno sedežno garnituro Bardo tako zelo posebno? Nedvomno je na prvem mestu to, da je v koraku s časom. Morda tega ne bi opazili na prvi pogled, a ko podrobno po... Preberi cel opis
1.187,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

22

Cena je bila osvežena danes ob 10:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek PIONIER kotna sedežna garnitura Bardo. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
160
Prostor za shranjevanje
da
Širina (cm)
230
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0103F8B8
Prijavi napako
Kaj dela kotno sedežno garnituro Bardo tako zelo posebno? Nedvomno je na prvem mestu to, da je v koraku s časom. Morda tega ne bi opazili na prvi pogled, a ko podrobno pogledamo, kako so jo v celoto povezali snovalci oblazinjenega pohištva poljskega proizvajalca Pionier, nam je hitro jasno, za kako premišljen izdelek gre. Zato ne čudi, da sodi med glavne prodajne uspešnice naše spletne strani.

Funkcionalnost, povezana v celoto

Kotna sedežna garnitura Bardo, dimenzij 230 x 160 cm, se lahko pohvali s shranjevalnim predalom, ki bo še kako prav prišel v mestnih stanovanjih, ki jim je ta garnitura pravzaprav tudi namenjena. Za brezskrbnost ob obiskih, ki bi radi prespali, poskrbi pretvorbeni mehanizem delfin, ki bo kavč pretvoril v ležišče, primerno za do dve osebi. Prijetno sedenje omogoča udobna sedalna površina, ki je sestavljena iz U-vzmeti in polnila iz pene. Kromirane nogice zaključijo kavč v elegantno celoto.

Materiali in barve

Izbirate lahko med kar nekaj vrstami tkanin, tremi vrstami umetnega usnja in dvema različicama velurja. Vsak izmed izbranih materialov (vsak ima svoje specifikacije) ponuja različne, a široke palete barv, tako da si boste pravzaprav lahko izbrali takšno barvo, kakor ste si jo zamislili. Kotna sedežna garnitura Bardo je kakovostne izdelave, za trpežen okvir namreč poskrbi okvir iz borovega lesa, za udobno sedalno površino pa so tu U-vzmeti in polnilo iz pene. Zadovoljstvo zagotovljeno.

Zakaj kupiti prav to garnituro?

Preprost, a eleganten dizajn,
v koraku s časom,
nastavljivi vzglavniki,
velik shranjevalni predal,
18-mesečna garancija,
kakovostni materiali.
PIONIER kotna sedežna garnitura Bardo
PIONIER kotna sedežna garnitura Bardo
1.187,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka