RAZER gaming miška DeathAdder V2

RAZER gaming miška DeathAdder V2

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razer DeathAdder V2 je naslednica ene najbolj prodajanih gamerskih mišk Razer DeathAdder Elite. DeathAdder V2 se ponaša z Razer optičnimi stikali, ki omogoč... Preberi cel opis
119,99 € -36 %
76,99 €
10-14 dni
-36 %119,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 13-17 dneh Dobavljivo v 10 - 14 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek RAZER gaming miška DeathAdder V2. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Največja ločljivost senzorja (DPI)
20000
Povezava
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F70311
Prijavi napako
Razer DeathAdder V2 je naslednica ene najbolj prodajanih gamerskih mišk Razer DeathAdder Elite. DeathAdder V2 se ponaša z Razer optičnimi stikali, ki omogočajo proženje klikov s svetlobno hitrostjo. Za izjemno natančnost poskrbi Razer Focus+ optični senzor z ločljivostjo kar 20.000 DPI ter Speedflex kabel, ki zagotavlja nemoteno pomikanje miške. Miška je opremljena še z 8 programabilnimi gumbi, 100% PTFE nogicami, notranjim pomnilnikom za shranjevanje uporabniških profilov in kakovostnim taktilnim koleščkom. Zaradi ergonomske oblike boste lahko z DeathAdder V2 udobno igrali tudi več ur.

Skozi neštete prototipe in testiranja so strokovnjaki ergonomije in oblikovalci pri Razerju ustvarili najbolj udobno in lahko miško, ki omogoča igranje po vaših najboljših zmožnostih, tudi dlje časa.

DeathAdder V2 ima vgrajena optična stikala, ki s pomočjo laserskih žarkov omogočajo proženje klikov s svetlobno hitrostjo. Stikala so izjemno vzdržljiva, njihova pričakovana življenjska doba je namreč kar 70 milijonov klikov.

Miška je opremljena z Razer Focus+ optičnim senzorjem s kar 20.000 DPI, ki omogoča zaznavanje najmanjših premikov in vam zagotovi izjemno natančnost.

Miška je opremljena z Razer Speedflex kablom, ki je izjemno lahko upogljiv in gladek ter omogoča nemoteno pomikanje miške.
RAZER gaming miška DeathAdder V2
RAZER gaming miška DeathAdder V2
76,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka