Mini stružnica DML250

Mini stružnica DML250

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mini stružnica za les DML250 je tako majhna, da jo lahko vzamete tudi s seboj na kakšno prezentacijo. Namenjena je izdelavi manjših artiklov, kot so vrtavke, šahovske fig... Preberi cel opis
299,95 €
2-3 dni
Cena z dostavo
324,95 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tobi ponudbi
Ponudba trgovine Tobi za izdelek Mini stružnica DML250. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E8ABD3
Prijavi napako
Mini stružnica za les DML250 je tako majhna, da jo lahko vzamete tudi s seboj na kakšno prezentacijo. Namenjena je izdelavi manjših artiklov, kot so vrtavke, šahovske figure, pisala, mogoče za kakšen solnik ali popernico... Zanjo ne potrebujete niti garaže ali delavnice, bi bila delovna sobica že čisto dovolj )Kljub svoji majhnosti ima togo litoželezno podnožje, litoželezno ohišje vretena, podporo za dleta in prav tako konjiček, kar omogoča stabilno delovanje tudi med obdelavo na gornji meji zmogljivosti stružnice. Stružite lahko namreč obdelovanec do premera kar zavidljivih 250mm. Pohvali se lahko tudi s standardnim M33 navojem pogonske osi in Morse 2 konusom, kar ji daje kompatibilnost z večjimi sestrami. Tako boste lahko vso dodatno opremo uporabljali tudi v prihodnje, če se boste kdaj odločili za večjo stružnico. Sistem s petimi jermenicami omogoča nastavitev ustrezne hitrosti z zadostnim navorom v vseh petih režimih. S 5 letno garancijo je to res odlična hobi stružnica!Konkurenčne prednosti:Dobavljena s pritrdilno ploščo 76 mm (3”) pritrdilna plošča za privijačenje surovca je vključena v dobavi z lesno stružnico DML250. 5 hitrosti vrtenja Pogonski jermen je lahko dostopen in omogoča hitro prestavljanje hitrosti. Število stopenj ponuja veliko fleksibilnost in dovolj navora, kadar ga potrebujete. Masivno vreteno s standardnim M33 navojemVreteno z navojem M33 ponuja zadostno podporo tudi za najtežje obdelovance in je kompatibilno z Morse 2 konusnimi dodatki. V informacijo: Sem v zadnjem času prejel nekaj povpraševanj za vpenjalne glave in njihovo kompatibilnost z Einhell TC-WW 1000 stružnico. Priporočam, da pred nakupom stružnice preverite kakšen navoj ima na pogonski gredi in da razmislite, kaj dejansko želite stružiti. Če je le mogoče, se zaradi večje togosti in s tem stabilnosti, odločite za stružnico z ogrodjem iz litega železa in ne iz varjenih profilov.Priporočam, da nabavite stružnico z M33 navojem, ker je to dandanes najbolj razširjen standard za privijačenje vpenjalnih glav in druge dodatne opreme. DML250 je sicer nekaj dražja in malce manjša stružnica od prej omenjene Einhell 1000, ampak zato pridobite precej na togosti postelje, ker je le ta iz litega železa in imeli boste standarden navoj M33 na pogonski osi, kar vam odpre številne možnosti za nabavo kvalitetne dodatne opreme, ki vas bo lahko spremljala tudi v prihodnje, če boste prešli na kaj večjega... Sama stružnica je pri struženju lesa namreč še najmanjša investicija. Še posebej v primeru majhne stružnice, boste verjetno več potrošili za dleta in vpenjalno glavo, kot za sam stroj. Zato je toliko bolj pomembno, da imate dodatno opremo takšno, ki vas bo spremljala tudi skozi vaš razvoj... Za morebitna vprašanja in kakšen nasvet me lahko tudi pokličete na 040 428 540. In veliko uspeha s prvimi koraki v strugarstvu!
Mini stružnica DML250
Mini stružnica DML250
299,95 €
v Tobi

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka