Polnilna bralna LED svetilka s sponko, črna

Polnilna bralna LED svetilka s sponko, črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Polnilna bralna LED svetilka s sponko Kikkerland je priročen pripomoček za branje. S praktično sponko lahko svetilko pripnete na knjigo, izbirate pa lahko med dvema jakos... Preberi cel opis
Cena z dostavo
24,95 €
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 04:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Polnilna bralna LED svetilka s sponko, črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E78062
Prijavi napako
Polnilna bralna LED svetilka s sponko Kikkerland je priročen pripomoček za branje. S praktično sponko lahko svetilko pripnete na knjigo, izbirate pa lahko med dvema jakostima osvetlitve. Svetilka ima standardni USB vtikač, prek katerega jo napolnite: vrat svetilke izvlecite iz sponke in vtikač priklopite v standardno USB vtičnico. Ko se svetilka polni, sveti rdeča lučka, ko je napolnjena, pa zelena. Svetilko vklopite s stikalom na vrhu: s prvim pritiskom se prižge ena led lučka, z drugim še druga, tretji pritisk pa svetilko izklopi. Tehnični podatki: - vhod 5V, 500 mAh in 2,5 W, - izhod vsake LED lučke 2,8 V in 45 mAh, - čas polnjenja: 2 uri (svetilka je originalno napolnjena do 70 %), - 200 mAh litij polimer baterija omogoča do 10 ur delovanja svetilke pri nižji jakosti in do 5 ur delovanja pri močni jakosti. Velikost svet??????
Polnilna bralna LED svetilka s sponko, črna
Polnilna bralna LED svetilka s sponko, črna
21,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka