VITAVIA topla greda GAIA

VITAVIA topla greda GAIA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Topla greda Gaia ? serija osnovnih toplih gred. Majhen začetni pripomoček za veliko prednost. Serija prepriča z lahko konstrukcijo in variabilno nastavljivimi okni. Vsa o... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek VITAVIA topla greda GAIA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E64B97
Prijavi napako
Topla greda Gaia ? serija osnovnih toplih gred. Majhen začetni pripomoček za veliko prednost. Serija prepriča z lahko konstrukcijo in variabilno nastavljivimi okni. Vsa okna se lahko odprejo podprto navzven in pomaknejo vstran, zato zagotavljajo nemoteno rast rastlin. Po potrebi lahko toplo gredo dvignete in odstranite od rastlin, ki so zrasle v njej, ter jo postavite na drugo mesto. Tople grede so izdelane iz okvirja iz eloksiranega aluminija in so v izvedbah XS, 2X in 3X pokrite z votlimi ploščami iz polikarbonata debeline pribl. 4 mm. Gaia Jumbo je zastekljena s kristalno čistim varnostnim steklom debeline 3mm (ESG). Serija je na voljo v štirih različicah oziroma dveh velikostih: Gaia XS nudi površino pribl. 0,6 m? in je odlična za prvo sejanje. Gaia 2X nudi površino pribl. 1,2 m?. Gaia 3X ima prepričljivo višino do 51 cm. V njej lahko vaši potaknjenci postanejo veliki in močni. Mere tople grede Gaia Jumbo omogočajo enostavno postavitev na paletni okvir. Idealno je podnožje Vitavia iz materiala Zincalume? (gl. s. 66), ki je bilo razvito posebej za Gaia Jumbo. Z višino stranice 38 cm in skupno višino 72 cm je topla greda tako visoka, da lahko rastline v njej ostanejo tudi po fazi vzgoje. Streho sestavljajo štiri strešna okna, ki se lahko podprto odprejo in omogočajo najboljše prezračevalne pogoje. Gaia Jumbo je na voljo tudi v kompletu s podnožjem Zincalume?: visoka in topla greda hkrati, zato se vrtičkar lahko kar dvojno veseli svojega zgodnjega pridelka in to brez bolečega hrbta.
VITAVIA topla greda GAIA
VITAVIA topla greda GAIA
81,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka