AOC LED gamer monitor 27G2U5 FullHD IPS Freesync

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Full HD gaming monitor 27G2U/BK s tehnologijo IPS priznanega proizvajalca AOC z izjemno 144 Hz frekvenco osveževanja slike in neverjetnim odzivnim časom le 1 ms. Pona&sca... Preberi cel opis
229,99 €
1-3 dni
Cena z dostavo
234,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o monitorji.si ponudbi
Ponudba trgovine monitorji.si za izdelek AOC LED gamer monitor 27G2U5 FullHD IPS Freesync. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
1 ms
Priporočena ločljivost Ločljivost je izražena z 2 številkama (x os oz. širina in y os oz. višina), ter nam pove število točk (pixel) po osi. Priporočena ločljivost (resolucija) monitorja je tista ločljivost, katero proizvajalec priporoča kot najboljšo oz. najbolj primerno. Tudi tukaj velja: več = boljše.
Svetilnost (v cd/m2) Svetilnost nam zelo preprosto povedano pove kolikšno je sevanje svetlobe določenega svetila. Tudi tukaj velja: več = bolje.
250 cd/m2
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0251D825
Prijavi napako
Full HD gaming monitor 27G2U/BK s tehnologijo IPS priznanega proizvajalca AOC z izjemno 144 Hz frekvenco osveževanja slike in neverjetnim odzivnim časom le 1 ms. Ponaša se z visoko ločljivostjo 1920 × 1080, diagonalo zaslona 27" in 250 cd/m2 svetilnostjo.

Za zvok poskrbita dva vgrajena 2 W zvočnika, po želji pa lahko na integriran avdio priključek priklopite zunanje zvočnike ali slušalke. Povežete ga lahko s priloženimi kabli na priključke HDMI in DisplayPort, ponuja pa še štiri USB 3.0 priključke.

Za znatno zmanjšanje in omejitev utrujenosti oči poskrbi funkcija zmanjševanja modre svetlobe.
Višina zaslona je s stojalom prilagodljiva in kompatibilna z uporabo 100 mm x 100 mm VESA nosilca, ki omogoča udobno namestitev monitorja po svojih željah.

Gaming monitor AOC 27G2U/BK odlikuje podpora tehnologiji FreeSync, ki učinkovito odpravlja trganje slike in sunkovitost za nemoteno igranje. Ima zelo tanke robove, kar ga naredi v idealnega za združevanje več monitorjev skupaj. Ima zelo nizek vhodni zamik in omogoča hitro komunikacijo med grafično kartico in zaslonom. Omogoča odlične barve, dobro svetilnost in hitro frekvenco osveževanja za najboljšo izkušnjo pri igranju strojno najzahtevnejših videoiger.

Vsebina paketa:
AOC 27G2U/BK
Napajalni kabel
HDMI kabel 1,8 m
DisplayPort kabel 1,8 m
AOC LED gamer monitor 27G2U5 FullHD IPS Freesync
AOC LED gamer monitor 27G2U5 FullHD IPS Freesync
229,99 €
v monitorji.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka