DANALOCK ključavnica V3 Z-WAVE

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Danalock V3 Z-Wave je brezžična, baterijska pametna ključavnica, ki omogoča odklepanje in zaklepanje ključavnice preko pametnih naprav. Cilinder ni vključen. Izberete lah... Preberi cel opis
209,90 €
2-5 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 26. 02. 2024 ob 01:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Z-Home.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 4-6 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi

Proizvajalec
Barva
Tip ključavnice
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D20C5D
Prijavi napako
Danalock V3 Z-Wave je brezžična, baterijska pametna ključavnica, ki omogoča odklepanje in zaklepanje ključavnice preko pametnih naprav. Cilinder ni vključen. Izberete lahko fiksni ali nastavljiv cilinder. Namestitev pametne ključavnice Danalock je enostavna, saj vrtanje in kabliranje ni potrebno, ključavnica pa ustreza skoraj vsem vratom z EU cilindrom. Pri namestitvi najprej obstoječi cilinder zamenjate s priloženim, nastavljivim varnostnim cilindrom. Na notranjo stran vrat s tremi vijaki namestite motorizirano, baterijsko ključavnico. Z namestitvijo nadaljujete na vašem pametnem telefonu ali tablici. Naložite aplikacijo Danalock (Android ali iOS) in nadaljujte s prepoznavo pametne ključavnice Danalock. Pametna ključavnica Danalock je pripravljena za uporabo. Ko jo namestite pametno ključavnico Danalock na eno napravo, lahko k uporabi povabite še ostale družinske člane. Dodelite jim lahko neomejeno ali časovno omejeno uporabo. Slednje je primerno za enkratne vstope, za najemodajalce, ki oddajajo sobe (AirBnB integracija je na voljo) za določeno obdobje ali za npr. čistilko, ki ima vstop le na določen dan in čas v tednu. V primeru, da pozabite telefon ali ko se izprazni baterija, lahko ključavnico še vedo odklenete ročno, s ključem. Če mobilno napravo z nameščeno aplikacijo in omogočenim vstopom izgubite, jo lahko preko portala nemudoma odjavite. Dodatne funkcionalnosti: Možnost samodejnega odklepanja vrat. Možnost samodejnega zaklepanja vrat (npr. vhodna vrata stanovanja). Možnost odklepanja s ključem, kljub nameščeni ključavnici. Odjava uporabnika preko portala v primeru izgube pametne naprave z nameščeno aplikacijo. V primeru izgube pametne naprave z nameščeno aplikacijo, lahko uporabnika preko portala nemudoma odjavite. Možnost obveščanja ob odklepanju ali zaklepanju ključavnice. Vpogled v zgodovino aktivnosti. Visok nivo varnosti (AES 256). Upravljanje z uporabniki na daljavo. Vpogled v status baterije. V primeru integracije na sistem pametne hiše je možno ključavnico vključiti v različne scene in jo upravljati (odklepanje/zaklepanje, vpogled v status) na daljavo. Možnost integracije v pametno hišo (FIBARO, HOMEY) in IP video domofon DoorBird: oddaljeno odklepanje, zaklepanje in vpogled v status ključavnice.
DANALOCK ključavnica V3 Z-WAVE
DANALOCK ključavnica V3 Z-WAVE
209,90 €
v Z-Home.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka