ELECTRONIC ARTS igra FIFA 20 (PS4)

ELECTRONIC ARTS igra FIFA 20 (PS4)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razvita na podlagi pogona Frostbite, EA SPORTS FIFA 20 na konzoli PlayStation 4 in Xbox One ter osebne računalnike prinaša dva obraza najbolj priljubljenega športa na sve... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Techshop ponudbi
Ponudba trgovine Techshop za izdelek ELECTRONIC ARTS igra FIFA 20 (PS4). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Franšiza
Platforma
PS4
Primerno za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CE5EF3
Prijavi napako
Razvita na podlagi pogona Frostbite, EA SPORTS FIFA 20 na konzoli PlayStation 4 in Xbox One ter osebne računalnike prinaša dva obraza najbolj priljubljenega športa na svetu - prestiž profesionalnih igralcev in povsem novo avtentično izkušnjo uličnega nogometa v načinu EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 prinaša inovacije na vseh področjih: NOGOMETNA INTELIGENCA prinaša povsem novo platformo za realistično igro, funkcija FIFA Ultimate Team nudi še več načinov, da ustvarite svoje sanjsko moštvo, EA SPORTS VOLTA pa z avtentično obliko igre med majhnimi ekipami nogomet prinaša nazaj na ulice. Nove lastnosti GAMEPLAY: Nove dinamične možnosti preigravanja, nove tehnike prvega dotika in zelo natančna fizika gibanja žoge, ki so nastale v sodelovanju z svetovno priznanim vezistom Andresom Iniesto. MATCHDAY: Izberi stran in združi sile z novopečenimi nogometaši in veterani v veliki bitki za prevlado v novem spletnem tekmovalnem načinu. MASTER LEAGUE: Nova, čisto prenovljena MASTER LEAGUE izkušnja že čaka na vas. Vsebuje nov interaktivni dialog, prenovljen dizajn menija in še bolj realističen trg igralcev, dosežen z boljšo integracijo podatkov.
ELECTRONIC ARTS igra FIFA 20 (PS4)
ELECTRONIC ARTS igra FIFA 20 (PS4)
12,99 €
v Techshop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka