CASIO moška ročna ura W 96H-1A

CASIO moška ročna ura W 96H-1A

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ne glede na to, ali nosite udobno majico za prosti čas ali športno obleko, bodo ure Casio vedno prava dodatna oprema. Njihovo kvadratno ohišje se gladko spr... Preberi cel opis
31,14 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
34,04 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Timestore.si ponudbi
Ponudba trgovine Timestore.si za izdelek CASIO moška ročna ura W 96H-1A. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C8F83E
Prijavi napako
Ne glede na to, ali nosite udobno majico za prosti čas ali športno obleko, bodo ure Casio vedno prava dodatna oprema. Njihovo kvadratno ohišje se gladko spremeni v črni jermen. Digitalni zaslon je enostaven za branje zaradi značilnih številk in črk; Cenili boste tudi življenjsko dobo baterije do 10 let, kar vam zagotavlja proizvajalec (ne pozabite, da vam ura vzame nekaj časa, tako da bo življenjska doba vedno nekoliko nižja).

Popolnoma avtomatski koledar: sistem, ki je programiran za desetletja naprej, zato se vam ni treba ukvarjati s prestopnimi leti.
Štoparica: merjenje časa z natančnostjo 1/100 s in največjim časom teka 24 ur.
Večfunkcijski alarm: izbira več vrst alarmov; lahko nastavite dnevni alarm, mesečni alarm, alarm z datumom, čas alarma v mesecu.
Signal ure: vsak uro se sliši zvočni signal.
Dvojni čas: omogoča drugi ogled hkrati. Idealne lastnosti za vse strastne popotnike in tiste, ki imajo ljubljeno osebo v tujini.
12/24 način: izberite, ali želite, da se čas prikazuje v 12-urni ali 24-urni obliki.

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.
CASIO moška ročna ura W 96H-1A
CASIO moška ročna ura W 96H-1A
31,14 €
v Timestore.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka