MARANTZ CD predvajalnik Melody M-CR612 Mini HiFi

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Najnovejši mrežni CD sprejemnik iz Marantza ponuja izjemne zmogljivosti, s kar štirimi visoko učinkovitimi digitalnimi ojačevalci ga lahko enostavno uporabi... Preberi cel opis
469,00 €
1-2 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Takoj dobavljivo

Cena je bila osvežena danes ob 20:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Proizvajalec
Barva
Menjalnik CD-jev Menjalnik CD-jev omogoča, da v glasbeni stolp naložite več CD-jev hkrati ter izbirate katerega izmed teh boste poslušali.
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C83A93
Prijavi napako
Najnovejši mrežni CD sprejemnik iz Marantza ponuja izjemne zmogljivosti, s kar štirimi visoko učinkovitimi digitalnimi ojačevalci ga lahko enostavno uporabite za poganjanje dveh parov zvočnikov, z ločenim nadzorom glasnosti za vsak par.

Skupina inženirjev z več kot 65 leti izkušenj iz HiFi področja je zasnovala ta mrežni CD sprejemnik, ki ponuja izjemne zmogljivosti vaši glasbeni zbirki. Uživajte v najboljši kakovosti zvoka, digitalno ali analogno, iz katerega koli vira.

Melody X združuje prefinjeno eleganco in premišljen dizajn, vse to v kompaktnem mrežnem CD predvajalniku. Na voljo je v dveh barvah, high-gloss črni in klasični silver-gold, obe barvi odlično dopolnjuje njegova visoko kakovostna izdelava.

Glasbeni streaming omogoča poslušanje vaših najljubših virov, s pomočjo ponudnikov kot so Spotify, Deezer, Tidal, Sound Cloud in podobnih, iz internet radiev, ali iz vašega pametnega telefona/tablice s pomočjo Bluetooth ali AirPlay 2.

Povežite vaš digitalni TV ali kabelski/satelitski sprejemnik, BlueRay ali DVD predvajalnik, na enega izmed dveh digitalnih avdio vhodov na Melody X. Samodejno se bo vklopil in zagotovil poln dinamični razpon zvoka v vaših najljubših filmih ali nadaljevankah.

Omogoča enostavno upravljanje z vašim glasom. Podpora za največje ponudnike – Amazon Alexa, Google Assistant ali Apple Siri. Samo povejte, da bi radi poslušali najljubšo glasbo, malo bolj na glas, prestavili na naslednjo skladbo, zamenjali vhod in še marsikaj.
MARANTZ CD predvajalnik Melody M-CR612 Mini HiFi
MARANTZ CD predvajalnik Melody M-CR612 Mini HiFi
469,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka