Super So Kalm prašek

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zmanjšuje stres, umirja in izboljšuje koncentracijo. Konji lahko občutijo živčnost in napetost pred vadbo in tekmovanji, kar se kaže v nemirnem obnašanju ali izžetosti. S... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 04:42.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tetraktis.si ponudbi
Ponudba trgovine Tetraktis.si za izdelek Super So Kalm prašek. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C7DAC4
Prijavi napako
Zmanjšuje stres, umirja in izboljšuje koncentracijo. Konji lahko občutijo živčnost in napetost pred vadbo in tekmovanji, kar se kaže v nemirnem obnašanju ali izžetosti. Super So Kalm® vsebuje magnezij in triptofan. Triptofan je poznana esencialne aminokisline, ki je povezana s proizvodnjo serotonina, ki pomaga konju, da se osredotoči oz. izboljša koncentraciojo. Dnevno hranjenje konja s Super So Kalm praškom prispeva k povečani koncentraciji in pripravljenosti na delo, ne da bi odstranili njegovo iskro potrebno za tekmovanja in zmage. Primerno tudi za mlade konje, ki so pogosto raztreseni in kot takšni otežujejo njihovo usposabljanje.Na voljo v 908gm – 32 obrokov za povprečno 500kg konja ali ponija. Na voljo tudi v pasto, 3 x 10 ml obrokov. Dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije. Dopolnilni dodatek za podporo izboljšani koncentraciji in fokusu, kot del uravnotežene prehrane. Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite 28 gramov dnevno. Na dan tekmovalnega dogodka lahko dodatno hranite še 28 gramov. 28g merica priložena. Največ dnevno 56g. Sestava: lucerna alfalfa ekstrakt, dekstroza, rastlinska (sojina) maščoba, L-triptofan, magnezijev oksid, kalcijev karbonat. Analitske sestavine: surove beljakovine 11%, surovo olje in maščoba 2%, surove vlaknine 22%, surovi pepel 8%, magnezij 0,50%, kalcij 0,40%. Dodatki: tehnološki dodatki- konzervansi: amonijev propionat (E280) 1,000 mg/kg nutritivni dodatki-vitamini, provitamini: tiamin hidroklorid 7,000mg/kg. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: Chempar Inc, ZDA. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., 1000 Ljubljana, T: 041 817 036. Možnost posedlin. Izključno za hranjenje živali. Hraniti v hladnem, suhem, temnem prostoru, izven dosega otrok. Izdelek zavržite vkolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Po vsaki uporabi dobro zaprite embalažo.
Super So Kalm prašek
Super So Kalm prašek
51,99 €
v Tetraktis.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka