SONY gramofon PSLX310BT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Originalni zvok vinilk. Nova brezžična svoboda. - Odkrijte brezčasno doživetje ob poslušanju vinilk s preprostimi kontrolniki in novo stabilno povezljivostjo BLUETOOTH®. ... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
244,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C4C378
Prijavi napako
Originalni zvok vinilk. Nova brezžična svoboda. - Odkrijte brezčasno doživetje ob poslušanju vinilk s preprostimi kontrolniki in novo stabilno povezljivostjo BLUETOOTH®. Gramofon PS-LX310BT ponuja čist in naraven zvok najljubše LP-plošče, ki ste jo povlekli iz arhiva, ali pa nove osupljive izdaje, ki jo želite predstaviti družini. Vinilka unplugged - Zdaj lahko poslušate glasbo iz svoje zbirke vinilk z vsemi prednostmi brezžične tehnologije. Najljubše skladbe lahko poslušate z brezžičnimi zvočniki ali slušalkami tako, da jih povežete s tehnologijo BLUETOOTH® . Zavrtite ploščo, takoj - Preprosto povežite naprave BLUETOOTH® in se prepustite poslušanju brez žic ali pa prek vgrajenega izhoda povežite napravo neposredno s svojim zvočnim sistemom. Priprava gramofona je hitra in enostavna, zato glasbo lahko predvajate tako, ne glede na to, kaj ste izbrali. Enokoračno samodejno predvajanje - S funkcijo za popolnoma avtomatizirano predvajanje v enem koraku gramofon samodejno spusti gramofonsko ročko, poišče režo in začne predvajati glasbo iz naprave, seznanjene s tehnologijo BLUETOOTH®. Ko se skladba konča, vam ni treba narediti ničesar, saj se gramofonska ročka samodejno vrne na svoje mesto. Privoščite si vrhunsko glasbo - Želite kar največ od svoje vinilke? Prilagodite stikalo za ojačitev zvoku plošče in prisluhnite glasbi, ko ste do največje možne mere odstranili popačenje. Nova gramofonska ročka za vrhunski zvok - Z gramofonsko ročko z novo ravno zasnovo iz trpežnega aluminija je sledljivost boljša, zato je predvajanje stabilno, zvok bogat ter čist, nizki toni pa mogočni. Debela protiprašna zaščita za predvajanje s popolno višino tona - Debelejša protiprašna zaščita zaduši akustični tlak v zvočnikih, zagotavlja več stabilnosti in manj popačenj. To lahko tudi odstranite in poslušate glasbo po svoji meri. Aluminijasta plošča za stabilno premikanje - Gramofon je opremljen z mehanizmom jermenskega pogona in s ploščo iz aluminijaste zlitine. Plošča je robustna, vendar lahka, zato je med vrtenjem stabilna, zvok glasbe pa čistejši. Čudovit videz, vrhunski zvok - Minimalistična zasnova gramofona se s svojo elegantno površino, ki je prijetna na dotik, brezhibno zlije s prostorom in postane njegov osrednji del, ne glede na to, ali v glasbi uživate v samoti spalnice ali pa ga postavite v bolj živahno dnevno sobo. Prilagodi se vašim željam - Želite zavrteti klasičen singel? Lepo skrit v reži pod ohišjem gramofona je adapter za 45 vrt./min.
SONY gramofon PSLX310BT
SONY gramofon PSLX310BT
239,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka