LEGO®® Technic Porsche 911 RSR (42096)

LEGO®® Technic Porsche 911 RSR (42096)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razišči inovativni inženiring in rokodelstvo enega vodilnih proizvajalcev avtomobilov na svetu z osupljivim modelom avtomobila LEGO® Technic Porsche 911 RSR. Razvili smo ... Preberi cel opis
246,36 €
1-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
251,85 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-6 dneh Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek LEGO®® Technic Porsche 911 RSR (42096). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Najnižja primerna starost (v letih)
10
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A593DA
Prijavi napako
Razišči inovativni inženiring in rokodelstvo enega vodilnih proizvajalcev avtomobilov na svetu z osupljivim modelom avtomobila LEGO® Technic Porsche 911 RSR. Razvili smo ga skupaj s Porschejem, tako da ta modelček res obsega vso mogočnost in ikonske obline 911 RSR-ja, vozila, izdelanega za obvladovanje izzivov na mednarodnih vzdržljivostnih dirkah GT. Zunanje podrobnosti vključujejo zadnje krilo z nosilci v obliki labodjega vratu, podaljšani zadnji difuzor in posebna stranska ogledala - vsa načrtovana za maksimalno aerodinamično učinkovitost. Odpri vrata in odkril boš pilotsko kabino, polno realističnih podrobnosti, vključno z radarskim zaslonom, delujočim krmilom, gasilnim sistemom in celo zemljevidom Lagune Sece, natisnjenem na voznikova vrata. Ta osupljivi model je opremljen tudi z vidnim diferencialom, neodvisnim vzmetenjem in 6-cilindrskim protibatnim bokserskim motorjem s premičnimi bati, postavljenimi pred zadnjo os. Črna platišča z naperami, realistične sprednje in zadnje luči ter avtentična barvna kombinacija bele, rdeče in črne s podrobnostmi na nalepkah dodajo piko na i resnično osupljivemu modelu LEGO superavtomobila!
LEGO®® Technic Porsche 911 RSR (42096)
LEGO®® Technic Porsche 911 RSR (42096)
246,36 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka