Crullé TR1726 C1

Crullé TR1726 C1

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
O znamki Crullé Ustanovitelje znamke Crullé je motivirala želja, da bi lahko vsakomur zagotovili cenovno dostopna kakovostna očala. Crullé danes ponuja izjemno dostopne ... Preberi cel opis
Cena z dostavo
27,99 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MOJE-LECE.SI ponudbi
Ponudba trgovine MOJE-LECE.SI za izdelek Crullé TR1726 C1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Očala za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A3C57D
Prijavi napako
O znamki Crullé Ustanovitelje znamke Crullé je motivirala želja, da bi lahko vsakomur zagotovili cenovno dostopna kakovostna očala. Crullé danes ponuja izjemno dostopne cene za kakovostna očala, ki bi v tradicionalnih optikah stala mnogo več. V Sloveniji je ekskluzivni partner blagovne znamke Crullé spletna trgovina Moje-lece.si. Tako lahko pri nas izbirate med široko ponudbo korekcijskih in sončnih očal Crullé za ženske, moške in otroke. Pomerite jih lahko z virtualnim ogledalom, mi pa vam leče prilagodimo tudi na vašo dioptrijo. In to vse iz udobja vašega doma! Originalna očala V spletni trgovini moje-lece.si prodajamo samo originalna očala svetovno priznanih znamk. Vsa očala imamo na zalogi, zato bodo v večini primerov pri vas že naslednji delovni dan. Naš glavni cilj je ta, da so naši kupci s produkti zadovoljni, zato lahko ob kakršnikoli napaki ali pa če imate morda samo kakšno vprašanje o produktu kontaktirate naš oddelek za pomoč uporabnikom. Več o očalih Očala imajo okroglo obliko, ki se najbolje prilegajo osebam, ki imate pravokotno ali kvadratno obliko obraza.Očala imajo ovalno obliko in so zaradi tega posebej primerne za vse, ki imate pravokotno ali trikotno obliko obraza.Izbrana očala imajo Oversize obliko in so pametna izbira za vse tiste, ki si želite moderen in svež videz.
Crullé TR1726 C1
Crullé TR1726 C1
25,00 €
v MOJE-LECE.SI

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka