KLARSTEIN kavni aparat BellaVita, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Uživajte ob raznolikosti kave s kavnim aparatom Klarstein BellaVita! Preprosta priprava in sistem One-Touch Control zagotavljata kavni užitek, poln arome in izvrstnega ok... Preberi cel opis
238,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
249,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 8-11 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN kavni aparat BellaVita, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Tip kavnega aparata
Vrsta kavnega aparata
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A28E8D
Prijavi napako
Uživajte ob raznolikosti kave s kavnim aparatom Klarstein BellaVita! Preprosta priprava in sistem One-Touch Control zagotavljata kavni užitek, poln arome in izvrstnega okusa.

Z močjo 1450 W in tlakom 20 barov bo kavni aparat prelil vročo vodo čez zmleto kavo, ki bo spustila svojo polno aromo. Zaradi funkcij 3 v 1 bo kuhinjski pripomoček pripravil odličen espresso, cappuccino ali latte macchiato. Natančnost naprave se odraža v sistemu penjenja mleka. Mleko boste spenili s pritiskom na tipko, z vrtenjem gumba pa boste uravnavali strukturo spenjenega mleka. S pomočjo odstranljive, 0,4-litrske posode za mleko, vam bo aparat vedno spenil zadostno količino mleka. Zamenljiva sita in odlično nastavljen tlak pripravita tak Grande Cream, kot ga dobite v italijanski kavarni. Odstranljiva posoda za vodo s prostornino 1,4 litra, ki se nahaja na hrbtni strani naprave, je izredno preprosta za čiščenje. Posamezne napitke si lahko preprosto zberete na krmilnem polju s sistemom One-Touch Control, ki s pomočjo prednastavljenih programov vedno pripravi najbolj kakovostno kavo. Kavni aparat se lahko pohvali tudi s samočistilnim sistemom Self Cleaning System, ki v samo 60-ih sekundah očisti sistem za penjenje mleka.

Kavni aparat Klarstein BellaVita bo prebudil vaše čute s čudovito kavo, polno arome. Veliko funkcij in preprosta uporaba sta lastnosti, ki bosta navdušili vse kofetarje.
KLARSTEIN kavni aparat BellaVita, črn
KLARSTEIN kavni aparat BellaVita, črn
238,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka