Betty London ženski čevlji Derby HENRIETTE, črni

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Če so bili včasih namenjeni le moškim, se je danes veliko spremenilo; derby čevlji so si utrli pot v ženske omare! Dokaz so ti derby čevlji znamke Betty London. čr... Preberi cel opis
110,00 € -10 %
99,00 €
-10 %110,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Cena je bila osvežena včeraj ob 22:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Spartoo ponudbi
Ponudba trgovine Spartoo za izdelek Betty London ženski čevlji Derby HENRIETTE, črni. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Material
Velikost
39
Vrsta čevlja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009FF984
Prijavi napako
Če so bili včasih namenjeni le moškim, se je danes veliko spremenilo; derby čevlji so si utrli pot v ženske omare! Dokaz so ti derby čevlji znamke Betty London. črna barva izraža karizmo in lahkotnost življenja. Prefinjenost in kvaliteta: to sta glavni značilnosti te znamke, ki se lahko pohvali z zgornjim delom iz usnja in zunanjim podplatom iz kavčuka. Peta je visoka 4.5cm. Zapeljali bodo vse ženske!
 
Betty London ženski čevlji Derby HENRIETTE, črni
Betty London ženski čevlji Derby HENRIETTE, črni
99,00 €
v Spartoo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka