HONDA profesionalna snežna freza HSL 2511 E

HONDA profesionalna snežna freza HSL 2511 E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Že sam izgled snežne freze Honda HSL 2511 E nam pove, da je izdelana za profesionalno uporabo. Hibridni pogon gosenic za tekoče delovanje, električna nastavitev nagiba in... Preberi cel opis
24.990,00 €
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Odprema 3 do 7 delovnih dni

Cena je bila osvežena danes ob 02:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Trgovina Jana ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vsegrad.si ponudbi
Proizvajalec
Vrsta pogona
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009C7552
Prijavi napako
Že sam izgled snežne freze Honda HSL 2511 E nam pove, da je izdelana za profesionalno uporabo. Hibridni pogon gosenic za tekoče delovanje, električna nastavitev nagiba in vi&scaronine rolbe ob vzvratni vožnji, varnostna stikala za zagon rezil, neverjeten oprijem, močan motor ter enostavna uporaba so lastnosti, ki ločijo Hondo od povprečja. Je prva snežna freza na svetu, opremljena s tehnologijo elektronsko nadzorovanega vbrizga goriva. Freza je opremljena s sistemom HONDA SMART AUGER, ki uporabniku poenostavi in olaj&scarona delo. Poganja jo novi Hondin GX690H V-twin motor, opremljen z elektronskim krmilnikom vrtljajev in vbrizga, kar zagotavlja lahek zagon in enakomeren tek motorja, obenem pa skrbi za nizko porabo goriva. Prenos moči poteka prek dovr&scaronenega hidrostatičnega menjalnika, ki moč prena&scarona na gumijaste gosenice. Kapaciteta či&scarončenja snega je kar 140 ton na uro. Omogoča izmet snega do 26 metrov, kar jo postavlja na prvo mesto v njenem razredu. Glede na izbran način dela, standard ali distance, poveča navor ali hitrost, kar omogoča, da z obratom gumba frezo optimalno prilagodimo na delovne pogoje. Freza vključuje tudi funkcijo »učenja« uporabnika, to pa poteka prek zaslona na katerem nas seznanja z optimalno hitrostjo dela v posameznih pogojih dela. Honda snežne freze razvija na podlagi filozofije, da lažje in učinkovitej&scarone delo ne le zmanj&scarona stres uporabnika, temveč hkrati pripomore k varčevanju z energijo.

https://www.youtube.com/watch?v=rj9pBgUbiKM&t=59s
HONDA profesionalna snežna freza HSL 2511 E
HONDA profesionalna snežna freza HSL 2511 E
24.990,00 €
v Trgovina Jana

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka