Flexit Gold Drink (400 gr.)

Flexit Gold Drink (400 gr.)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

NUTREND FLEXIT GOLD DRINKNUTREND FLEXIT GOLD DRINK je poseben instant napitek, ki vsebuje kar devet učinkovin z izjemnim hranilnim in fiziološkim učinkom.

Omog... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ShopBulider.si ponudbi
Ponudba trgovine ShopBulider.si za izdelek Flexit Gold Drink (400 gr.). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009C5C1C
Prijavi napako

NUTREND FLEXIT GOLD DRINKNUTREND FLEXIT GOLD DRINK je poseben instant napitek, ki vsebuje kar devet učinkovin z izjemnim hranilnim in fiziološkim učinkom.

Omogoča boljšo gibljivost sklepov ?Preprečuje obrabo hrustanca Pospeši rehabilitacijo po poškodbi sklepa Za športno aktivne in ljudi z bolečinami v sklepih
Med najpomembnejšimi najdemo poseben ribji kolagen peptid Naticol, pridobljen z encimsko hidrolizo, ki je poseben zaradi svoje nizke molekulske mase, kar pomeni, da se hitro in učinkovito absorbira skozi črevesno sluznico v krvni obtok. Druga aktivna sestavina je metil sulfonil metan (MSM), ki vsebuje organsko žveplo. Med ostalimi učinkovinami je potrebno omeniti še vitamin C, ki spodbuja normalno tvorbo kolagena. Prehransko dopolnilo FLEXIT GOLD DRINK je namenjeno za resne športnike oziroma aktivne posameznike s kostno-mišičnimi poškodbami.

Sestavine:

glukozamin sulfat hondroitin sulfat ribji kolagenski peptidi MSM (metil sulfonil metan) Boswellia serrata vitamin C natrijev hialuronat vitamin B6 vitamin D

NavodilaPriporočeni odmerek: Odmerek 20 g vmešajte v 250 - 300 ml vode. Popijte zjutraj na tešče. Tekom dneva popijte dovolj tekočine. Ne prekoračite priporočenega odmerka.

Uporaba: 20 g = 3/4 merice. Priporočeni odmerek vmešajte v vodo. Po odprtju hranite pri temperaturi, ki ne presega 25°C in porabite v roku 2 mesecev. Pred uporabo dobro pretresite embalažo.

Prehransko dopolnilo s sladili. Izdelek vsebuje alergene kot so ribe in raki. Izdelek lahko vsebuje sledi soje in mlečnih beljakovin. Ni nadomestilo za raznoliko prehrano. Ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hraniti na suhem in hladnem, pri temperaturi, ki ne presega 25°C ter proč od neposredne sončne svetlobe. Ne zamrzujte. Proizvajalec ne odgovarja za morebitno škodo nastalo zaradi nepravilne uporabe in skladiščenja.














Flexit Gold Drink (400 gr.)
Flexit Gold Drink (400 gr.)
23,05 €
v ShopBulider.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka