MR LIMPY MEDIUM

MR LIMPY MEDIUM

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mr. Limpy je dildo za nošenje. Ima dolg koren in ga je zavoljo upogljivosti materiala moč namestiti na raznovrstne načine. Za penetracijo ni uporaben, je pa realističen t... Preberi cel opis
18,95 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
408,95 €
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek MR LIMPY MEDIUM. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX000F7674
Prijavi napako
Mr. Limpy je dildo za nošenje. Ima dolg koren in ga je zavoljo upogljivosti materiala moč namestiti na raznovrstne načine. Za penetracijo ni uporaben, je pa realističen tako na otip kot na pogled, še posebej če se ga uporabi skupaj z jermenom za nošenje. Izdelan je iz raztegljivega Superskin™ materiala in je zato mehak na otip. Moda, gube in penisova glavica so detajli, ki mu dajejo naraven izgled, zaradi česar ga imajo v čislih transseksualci. Ohlapni koren meri 15 cm v dolžino, v obsegu pa 3 cm. Mr. Limpy je vedno za zabavo, lahko ga vlečete, vrtite, raztegujete ali pa uporabite za nagajivo darilo. Mr. Limpy je odlična ideja za darilo za fantovščino in dekliščino ali pa ga enostavno pustite na mizi - kar tako, za dekoracijo. Je odličen "pripomoček" za prebijanje ledu pri začetnih pogovorih. Čisti se enostavno z vodo in milom. Preden ga pospravite, naj se popolnoma posuši. Za vzdrževanje naravnega otipa ga občasno potresite s podrom (puder za fleshlight). Opozorilo: ta penis ni namenjen penetraciji, temveč se zaradi svojega izgleda uporablja le kot dodatek.
MR LIMPY MEDIUM
MR LIMPY MEDIUM
18,95 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka