IR Panel Ceilhit U+ 850 W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Infrardeči – IR paneli Ceilhit so lahko alternativa klasičnemu ogrevalnemu sistemu ali pa njegovo dopolnilo v prostorih, kjer si želimo še malce več toplotnega udobja. Gr... Preberi cel opis
426,99 € -15 %
362,94 €
1-5 dni
-15 %426,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Ponudba trgovine Petrol eShop za izdelek IR Panel Ceilhit U+ 850 W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Moč (W)
850
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0099D9CD
Prijavi napako
Infrardeči – IR paneli Ceilhit so lahko alternativa klasičnemu ogrevalnemu sistemu ali pa njegovo dopolnilo v prostorih, kjer si želimo še malce več toplotnega udobja. Gre za sodoben način ogrevanja oziroma dogrevanja, ki daje podoben občutek kot sončno sevanje in zagotavlja prijetno in zdravju prijazno toploto v vsakem prostoru.

Prednosti ogrevanja z IR paneli:

varčno delovanje - v povprečju za zagotavljanje optimalne temperature delujejo le 4 ure/danenkaomerna razporeditev temperature med tlemi in stropom v prostorukakovost zraka v prostorubrez dvigovanja prahuupravljanje temperature za vsak prostor posebejbrez servisiranjamožnost postopne investiciježivljenjska doba je celo 50 letnamestitev na strop ali stenohitra in enostavna montaža brez velikih posegov v prostorTERMOSTAT ni vključen v ceno. Tehnične lastnosti:

Blagovna znamka: CeilhitModel: U+Moč (W): 850Dimenzije (mm): 1192 x 800 x 30Teža (kg): 11,2 kgNapetost: 230 VBarva: bela (možnost poslikave) Priložen nosilec za montažo na strop ali steno. Vijaki in termostat nista priložena.

















IR Panel Ceilhit U+ 850 W
IR Panel Ceilhit U+ 850 W
362,94 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka